Publicitat
Publicitat

Les Escolàpies Sabadell i Mans Unides s’uneixen en un gest solidari durant la XIV Encesa d’Espelmes Les escales de l'església Sant Fèlix es van omplir d'espelmes dels alumnes de les Escolàpies Sabadell

Les espelmes que es van posar a l'escala de l'església de Sant Fèlix | (c) Mans Unides

Les espelmes que es van posar a l’escala de l’església de Sant Fèlix | (c) Mans Unides

Informació elaborada per ESCOLÀPIES SABADELL

Com cada any, el dissabte abans de Nadal, Mans Unides fa la seva tradicional encesa d’espelmes a les escales de l’església de Sant Fèlix. La tarda del dissabte 17 de desembre va ser plujosa però plena de solidaritat. La Plaça de Sant Roc es va il·luminar per donar suport a un projecte solidari de l’ONG, una activitat solidària i participativa en la que els alumnes i els professors d’Escolàpies de Sabadell tenen la costum de posar-hi la seva espurna de llum.

L’encesa d’espelmes va tenir lloc a les sis de la tarda i tot seguit es va celebrar un concert on van actuar la Coral Piafònica i la Cobla Contemporània que, com cada any, van posar ritme a l’acte i van fer gaudir a tots els assistents d’una agradable tarda i capvespre musical. Els estudiants i les famílies d’Escolàpies de Sabadell van ser testimonis d’un acte inoblidable en aquestes dates, que enforteix la solidaritat i la caritat. Un gest que apassiona per donar força a un món millor.

Els alumnes de les Escolàpies no només van participar en l’encesa d’espelmes. Durant la setmana del 12 de desembre, els estudiants van aprofitar les hores de sortida de classe per vendre espelmes als porxos de l’escola. Els beneficis que s’obtenen de la Encesa d’Espelmes de Mans Unides són de la venda d’espelmes. Tots els fons que es van recollir a l’escola es dedicaran exclusivament als projectes de cooperació de l’entitat organitzadora.

Les famílies van poder acompanyar als seu fills en aquest acte, que representa un enriquidor aprenentatge per prendre consciència a nivell social i global. Els nens i nenes de les Escolàpies van fer un gest per ajudar a Mans Unides a portar a terme els seus projectes de cooperació, un treball conjunt que ha omplert als infants d’uns instants d’esperança i dedicació. El personal de l’escola ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment  a l’organització de Mans Unides de Sabadell per estar en tot moment recolzant aquestes actuacions amb els infants de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.