Publicitat
Publicitat

L’Escola Sant Julià treballa la importància de jugar en família

L’Escola Sant Julià treballa la importància de jugar en família
JocsFamilia

Pares i alumnes de l’escola Sant Julià

L’Escola Sant Julià, al nord de Sabadell, està treballant aquests dies la importància del joc com a eina de relació entre les famílies i com element essencial en el desenvolupament dels infants. Entre el 7 i el 14 de març, les famílies de Primer van realitzar uns tallers de construcció de joguines amb elements reciclats amb els quals els participants van gaudir plegats d’una estona lúdica i alhora educativa.

Per continuar aquest  treball,  el proper divendres, 21 de març (15h)  la directora de Marinva i experta en jocs, joguines, infància i noves tecnologies, Imma Marín, oferirà a l’escola la xerrada El plaer de jugar en família. Es tracta d’una conferència que pretén fer reflexionar sobre el valor educatiu del joc en l’àmbit familiar i aportar eines per tal que pares i mares puguin atendre els interessos dels seus fills i filles en aquest camp. La xerrada destaca la importància del joc en el desenvolupament infantil i com element d’unió i cohesió entre pares i fills.

La proposta s’emmarca en el projecte Tàndem Família Escola,  que impulsa l’Ajuntament de Sabadell per donar suport a iniciatives que impulsin la tasca educadora de les famílies i l’apropament entre els membres de la comunitat educativa.  Es tracta, en última instància, de fomentar la implicació dels pares i mares en l’educació, potenciar la relació escola-família i fomentar la participació dels pares i de les mares amb els centres educatius.

Per assolir aquests objectius, la plaça de Sant Roc posa a l’abast de la comunitat educativa alguns recursos que permetin complementar els projectes de treball amb famílies. Es tracta, per exemple, de l’assessorament per a l’elaboració de projectes de treball amb les famílies del centre educatiu, algunes propostes d’activitats i xerrades i tallers adreçats a pares i mares.

Leave a Reply

Your email address will not be published.