L’Escola Nostra Llar aconsegueix que es talli el carrer Calderon dos cops al dia per evitar aglomeracions Aquest tall de trànsit era l'únic que s'havia desestimat perquè afecta els busos urbans, que podran continuar passant

Escola Nostra Llar

L’Escola Nostra Llar és un dels centres més grans del Centre de Sabadell | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | L’Ajuntament i l’Escola Nostra Llar han assolit un acord per facilitar les entrades i sortides de l’alumnat. El carrer Calderón, entre el carrer del Vallès i la Ronda de Ponent, es tallarà al trànsit els dies lectius vint minuts al matí i vint minuts a la tarda, garantint en tot moment, això sí, el pas del transport públic col·lectiu. El trànsit de vehicles privats es desviarà pel carrer Vallès. El tall serà de 08.50 a 09.10  del matí i de 16.20 a 16.40 a la tarda i els primers dies hi haurà presència de Policia Municipal per garantir el bon funcionament de la mesura, que ja s’ha començat a aplicar.

La decisió arriba tres dies després de l’inici del curs i després de la protesta pública efectuada per la comunitat educativa del centre. De fet, la seva petició de tallar el carrer Calderon per tal d’evitar aglomeracions a l’entrada i la sortida de les classes era l’únic que es va desestimar entre la quinzena de nous talls de trànsit per camins escolars segurs que s’apliquem des de dilluns coincidint amb el retorn a l’escola.

El tall del carrer de Calderón es suma a aquests quinze nous talls i als altres quinze que ja s’aplicaven el curs passat. La mesura és, aquest any, més important que mai per tal de poder mantenir la distància de seguretat que les autoritats sanitàries han establert com un requisit bàsic per tal de contenir la propagació del covid-19. Els primers dies de curs, el dispositiu inclou també la presencia de 40 agents de la Policia Municipal i agents cívics a diferents punts de la ciutat.

Així mateix, “l’Ajuntament i les escoles estan en contacte permanent per solucionar totes les incidències que es vagin detectant dia a dia i en aquests moments s’estan estudiant les darreres peticions rebudes aquesta mateixa setmana d’altres centres educatius”, explica la plaça de Sant Roc en un comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.