Publicitat
Publicitat

Els alumnes d’Il·lustració de l’Escola Illa dissenyaran el cartell de la segona edició del Vet Aquí Sabadell El Festival de Contes de Sabadell escalfa motors per a la segona edició, que es portarà a terme l’1 d’abril

Escola Illa farà el cartell del Festival Vet Aquí Sabadell 2016

Una imatge de la primera edició del Festival, l’any passat | (c) Petit Sabadell

Els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu d’Il·lustració de l’Escola Illa seran, aquest any, els encarregats de dissenyar el cartell del Vet Aquí Sabadell (VAS), el Festival de Contes de Sabadell, que celebrarà la seva segona edició el proper 1 d’abril. Els organitzadors del certamen, dirigit per Anna Fité i organitzat conjuntament amb LaSala Teatre i el Petit Sabadell, han arribat a un acord amb els responsables de l’escola municipal d’art per tal d’implicar els alumnes i incorporar la il·lustració a l’oferta del Festival, tenint en compte que “aquesta disciplina artística va néixer justament amb els primers contes de fades escrits i des d’aleshores ha esdevingut un element indispensable en el camp de l’story telling fins al punt de crear un valuós imaginari visual de fantasia que també volem posar en relleu”, explica Fité.

Dins del mòdul de projectes, i mitjançant un concurs intern, els alumnes del Cicle Formatiu d’Il·lustració estan aquestes setmanes realitzant una vintena de propostes de cartell que un jurat integrat per docents de l’Escola Illa i per membres de l’organització del VAS valoraran per escollir la més adequada com a imatge de la segona edició del Festival. “El repte ha estat mantenir la imatge d’una butaca i una catifa com a elements definidors de la iniciativa, tal i com van demanar els seus impulsors”,  avança Montserrat Cascante, il·lustradora i professora dels participants. L’autor/a de la creació escollida rebrà un val de 75 euros de Figuerola Belles Arts per tal de bescanviar-lo per material, a més d’un obsequi de la xocolateria Genescà.

La segona edició del Vet Aquí Sabadell representarà un pas endavant d’aquest certamen que es desenvolupa aprofitant la commemoració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Entre d’altres novetats, el Festival potenciarà les seves vessants solidària i inclusiva. El programa, a més, inclourà una sessió de contes per a adults i activitats de divulgació del món dels contes. Tot plegat, al voltant d’autèntiques maratons de contes obertes a tota la ciutat que tindran lloc a la plaça del Gas, a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura Sabadell i la plaça de les Marquilles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.