Publicitat
Publicitat

[ENQUESTA] Com veieu la substitució de la Cavalcada tradicional per una Fira Reial amb cita prèvia?

Cavalcada de Reis

Ses Majestats els Reis d’Orient no faltaran aquest Nadal a Sabadell. Però en comptes de venir la tarda del 5 de gener i fer la seva tradicional Cavalcada per l’Eix Central de la ciutat vindran uns dies abans i s’instal·laran a Fira Sabadell per tal que tots els nens i nenes que ho desitgin puguin anar-los a saludar. És la fórmula que ha trobat l’Ajuntament per mantenir la tradició i, a la vegada, garantir que es respecten les mesures sanitàries decretades per contenir el covid-19.

En l’arrel de tot plegat hi ha el fet que la Cavalcada és, de llarg, l’acte festiu que més persones concentra als carrers de Sabadell (es calcula que unes 80.000 com a mínima), una circumstància contraproduent en el moment actual. A la Fira Reial, però, s’hi haurà d’accedir amb cita prèvia i està per veure si hi podran entrar totes les persones que ho demanin. En aquest context, què us sembla la decisió que ha pres l’Ajuntament? Hi esteu d’acord o penseu que s’hagués pogut fer d’una altra manera? És el que us demanem en aquesta nova enquesta en la qual, com sempre, ens agrada molt conèixer la vostra opinió!

 

Ja hem tancat aquesta enquesta!

Què us sembla la decisió de l'Ajuntament de Sabadell de substituir la Cavalcada tradicional per una Fira Reial amb cita prèvia?
106 votes

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.