Publicitat
Publicitat

[ENQUESTA] Com veieu les mesures anunciades per començar el proper curs escolar amb ‘normalitat’?

Grups estables de convivència, entrades i sortides de l’escola en horaris esglaonats, sortides al pati per torns… El Departament d’Educació del Govern ha anunciat ja el seu pla per poder començar el curs escolar 2020-21 el proper 14 de setembre de forma totalment presencial, és a dir, amb tots els alumnes a les respectives escoles. La clau de volta de tot plegat són els grups de convivència, és a dir, agrupacions d’alumnes estables que tindran el mínim contacte amb d’altres grups, tot i que la Generalitat ha deixat en mans de les direccions de cada centre docent definir quants nois i noies hi ha d’haver en cadascun d’aquests grups i el propi conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha reconegut que és possible que coincideixin amb els grups-classe habituals.

Com ho veieu tot plegat? Creieu que pot funcionar? És una bona solució, en la vostra opinió, perquè els petits i petites de casa tornin a cole sis mesos després del tancament per l’alarma sanitària? O no us n’acabeu de refiar?  Això és el que us preguntem a l’enquesta d’aquesta setmana. Ens encanta saber la vostra opinió!

This poll is no longer accepting votes

Quin grau de confiança et generen les mesures anunciades per Educació de cara a començar el proper curs escolar de forma 100 per 100 presencial?
63 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published.