Els llibres que més li agraden al tió i als Reis d’Orient La Llar del Llibre ens proposa algunes novetats per aprofitar el Nadal per fomentar la lectura entre els més petits

S’acosta el Nadal i això vol dir, entre moltes d’altres coses, una època de regals per als més petits de casa. No està de més recordar-ho: és, també, una molt bona època per reforçar el plaer de la lectura entre els nois i noies. Per això, la Isabel, la responsable de la secció infantil de La Llar del Llibre ens ha fet aquesta selecció de llibres ideals per a què els cagui el tió, els deixi el Pare Noel o els portin Ses Majestats els Reis d’Orient. Preneu nota!

Contraris
Editorial Andana

Llibres ideals per a l’educació Montessori amb fotografies de la natura de gran qualitat. A cada doble pàgina apareixen oposats, cadascun acompanyat de text on es troba la paraula contrària i el nom de l’animal que la il·lustra.

Qui ha estat?
Jaume Copons / Gusti
Editorial Combel

A la Rosa sempre li toca el rebre quan a casa algú ha fet una malifeta. Però ella, fixant-s’hi molt, és capaç de trobar-ne els veritables culpables. I tu, sabràs descobrir qui ha estat? Cas per cas, jugueu a descobrir el culpable observant l’escena amb atenció, i, si no us en sortiu, estireu la solapa i trobareu la solució!

Una mica perdut
Chris Haughton
Editorial Nubeocho

Un petit mussol s’adorm i cau a terra, perdent a la seva mama. La cerca per tot el bosc amb ajuda d’un esquirol, que li va suggerint una mama després d’una altra… fins que la granota ajuda a tots dos a trobar a la veritable mare.

Nyac-nyac i els nombres
Emma Yarlett
Editorial Brúixola

Atenció! En Nyac-nyac, el monstre menjallibres, s’ha colat en aquest àlbum de nombres. T’atreveixes a comptar amb ell abans que es mengi per berenar els númros de l’u al deu?

Mixifú i la lluna / Mixifú i la pluja
Meritxell Martí i Xavier Salomó
Editorial Combel

Un llibre amb mecanismes mòbils que ens descobreix la màgia dels petits moments, escrit per la sabadellenca Meritxell Martí i il·lustrat pel també sabadellenc Xavier Salomó.

La mofeta presumida
Anna Fité / Cuchu
Editorial La Galera

La mofeta ha trobat una moneda mentre escombrava la placeta. I s’ha comprat un llaç preciós…Però ella continua fent una pudor insuportable que mareja els pretendents que s’hi acosten. Serà l’amor capaç de superar totes les adversitats??? Una nova història de la col·lecció I si…? que planteja versions alternatives als contes clàssics de la mà de l’escriptora sabadellenca Anna Fité i la il·lustradora barcelonina Cuchu.

Qui vol venir a la meva festa d’aniversari?
Nora Brech
Editorial Nórdica

La Ida és una osseta molt dolça que viu al pol Nord. Compleix anys i té moltíssima feina: ha de preparar un pastís, inflar els globus i adornar la taula per celebrar el seu aniversari. Però…qui anirà a la festa de la petita Ida? Al pol no hi vi quasi ningú…

La banya de l’unicorn
Beatrice Blue
Editorial Cruïlla

La June ha trobat uns cavalls molt petits al bosc màgic que estan aprenent a volar. Però n’hi ha un que està molt trist perquè no ho aconsegueix! La June està decidida a ajudar-lo com sigui. Com s’ho farà?

El llibre més bonic de tots els colors
Tom Schamp
Editorial Combel

Si voleu descobrir que la música, els esports, el menjar, els animals o els personatges dels contes també tenen a veure amb els colors, acompanyeu l’Otto i el seu amic Leon en el seu recorregut per aquest llibre.

Hotel Bruce
Ryan T. Higgins
Editorial Barcanova

En Bruce ha tornat, però aquest cop troba alguna cosa més que unes oques al plat. Una gran quantitat d’animals del bosc s’han apropiat del seu cau i no hi haurà manera de fer-los fora.

Quina escombra més guapa! Llibre amb sons.
Julia Donaldson / Axel Scheffler
Editorial Brúixola

Un llibre enginyós i divertit, ple d’humor i de valors profunds, creat per una autora i un il·lustrador de gran prestigi internacional. Guardonat amb cinc premis importants i traduït a 40 idiomes!

El senyor mussol. Un àlbum per llegir, tocar i jugar
Libby Walden / Jacqui Lee

Editorial Brúixola

Un àlbum amb solapes molt original que convida els infants a sacsejar-lo, bufar, picar de mans, fer pessigolles al seu protagonista… i divertir-se des de la primera fins a l’última pàgina!

Petita ballarina
Patricia Geis
Editorial Combel

Ajuda la Petita Gata a complir el seu somni: ser ballarina! Un llibre interactiu amb solapes, ballarins, músics i… un gran escenari pop-up per al festival de fi de curs!

El pitjor monstre de tots
William Bee / Kate Hindley
Editorial Baula

L’Albert ha inscrit en Sidney al Concurs del millor monstre de companyia del món. Per guanyar cal: estar ple de paràsits, ser superpudent, volar molt alt, tenir moltes berrugues i treure foc pels queixals! Però al Sidney li agrada banyar-se enmig de molta escuma i bombolles de sabó. No va pas bé si vol guanyar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.