Publicitat
Publicitat

Els Castellers de Sabadell es fixen el 4 de 9 amb folre com a objectiu de la Diada de Festa Major

Diada Castellers de Sabadell 2014

Els Saballuts, en la Diada Castellera de la Festa Major de 2014 | (c) Juanma Peláez

Els Castellers de Sabadell tornen demà a la seva plaça, la plaça Sant Roc, amb uns objectius d’allò més atractius per a totes les persones que assisteixin a la Diada Castellera de Festa Major. És la segona vegada que a la jornada hi participaran quatre colles, gràcies a les quals es podrà gaudir d’un acte dinàmic i entretingut. En concret , hi haurà, a més dels locals, els Castellers de Barcelona, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. “Des del juliol que estàvem de vacances i ara ja tornem amb força i il·lusió” afirma Joan Sampere, cap de colla dels Saballuts.

Els objectius que els camises verdes s’han proposat portar a plaça aquesta any són el 5 de 8, que ja han portat a la Festa Major de Granollers, per exemple; el 3 de 9 amb folre; i com a novetat volen presentar també el 4 de 9 amb folre, que encara s’ha de perfeccionar. “En cas que aquest últim no fos possible assolir-lo, el 7 de 9 seria també una bona opció, ja que l’hem realitzat tres cops anteriorment amb èxit” explica Sampere.

Per tal d’aconseguir una diada ben exitosa, els Castellers han fet un autèntic tour de force aquesta setmana, amb tres assajos generals (dilluns, dimecres i dijous) que es van obrir a totes les persones interessades en participar, fossin o no membres de la colla. Per tal d’aconseguir la màxima implicació, els participants van rebre una samarreta dels Saballuts com a obsequi (i per tal que la portin a l’hora de donar un cop de mà a plaça), a més d’un refrigeri de cortesia. “Sempre hem tingut molt bona rebuda i molta gent ens ha fet costat alhora de carregar els castells. Són actes on antics castellers que ja fa temps que no practiquen, gent de fora que ens recolza o també persones que en volen aprendre, s’ajunten per fer pinya. És un moment de bona promoció per nosaltres” conclou el màxim responsable dels Saballuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.