Publicitat
Publicitat

El Teatre Sant Vicenç acomiada ‘El Llibre de la Selva’ amb 1.600 espectadors al Teatre Poliorama de Barcelona El muntatge sabadellenc s'ha representat duran quatre caps de setmana a l'escenari de la capital catalana

L’equip encarregat de les funcions a Les Rambles barcelonines | (c) Teatre Sant Vicenç

REDACCIÓ

El Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta ha acomiadat de la millor manera possible el seu gran èxit de la temporada passada, el musical El Libre de la Selva. Un total de 1.600 persones han passat pel Teatre Poliorama, un dels escenaris més cèntrics i emblemàtics de Barcelona, per gaudir d’aquest muntatge sabadellenc, estrenat a finals d’abril a l’escenari de la formació del carrer Montllor i Pujalt. La proposta ha repetit a la capital catalana l’èxit que va obtenir a Sabadell, on la van veure 2.000 persones i va aconseguir un 100 per cent d’ocupació. I, a més, ha aconseguit una gran projecció després que diversos mitjans de comunicació i blogs especialitzats s’hagin fet ressò de “l’excepcional muntatge dirigit pels joves Carles Campoy i Marc Cañadell”, expliquen els responsables de l’elenc. El Llibre de la Selva s’ha presentat al Poliorama els quatre diumenges del mes d’octubre.

Però la valoració positiva que en fan des de la Creu Alta no es redueix només a les bones xifres d’espectadors aconseguides sinó també a la forma com s’han superat les dificultats logístiques de treure un muntatge del seu escenari i portar-lo a un context nou com el Poliorama. “La logística per exportar una obra d’aquestes característiques és sempre complexa“. adverteixen. En aquest cas, al fet d’haver de traslladar una quarantena de persones per cada funció, entre actors i tècnics, s’hi afegia el gran volum que ocupa l’escenografia. “Gràcies a la col·laboració desinteressada dels socis i també del mateix equip artístic i tècnic, a cada funció s’ha pogut muntar i desmuntar el decorat de manera àgil. Ens congratulem pel treball en equip, que ha estat exemplar”, afirmen els portaveus del Teatre Sant Vicenç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.