Publicitat
Publicitat

El Petit Sabadell i el Teatre Sant Vicenç et convidem a veure ‘Els Pastorets’ el dia de Reis! Sortegem un 'pack' familiar d'entrades per visitar en Lluquet i en Rovelló a l'escenari de la Creu Alta

Sorteig Pastorets

Ja ha arribat el Nadal i això, a Sabadell, és sinònim d’Els Pastorets! Al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta fa dècades que posen en escena les aventures d’en Lluquet i en Rovelló en un muntatge espectacular i que, aquest any, a més, podreu veure de franc si sou membres del Club Petit Sabadell. Perquè sortegem un pack familiar d’entrades (4 localitats) per a què pugueu anar a veure l’espectacle el proper 6 de gener (17.30h) al teatre del carrer Montllor i Pujal de la Creu Alta. Cal tenir en compte que la funció del 6 de gener és especial perquè hi participen Ses Magestats els Reis d’Orient just abans de marxar de la ciutat fins l’any que ve!

Aquest any, el Teatre Sant Vicenç ha continuat la renovació de l’espectacle que va iniciar la temporada passada. Hi ha innovacions en les escenes del Bosc Nevat i el Bosc Tenebrós i, sobretot, a l’infern, amb una escenografia que us sorprendrà! El muntatge es va estrenar el diumenge 16 de desembre i es representarà cada cap de setmana fins el 20 de gener. En teniu tots els horaris a l’agenda del Petit Sabadell.

Per participar en aquest sorteig cal que us inscriviu emplenant el formulari que trobareu aquí i incloent-hi el mail amb el qual esteu registrats/des al Club Petit Sabadell. Els participants que no siguin membres del Club quedaran descartats. Si encara no estàs registrat/da, aquest és el moment! Fes-ho ja i entra en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Pots registrar-te en aquest enllaç, que (glups!) només funciona en tauletes i ordinadors de sobretaula 😥.

⚠️ El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins l’1 de gener de 2018 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.