Publicitat
Publicitat

El cor Vakombà, el plat fort per la primera nit de la Festa Major de Sabadell 2015

Cor Vakombà

Els membres del cor Vakombà en una actuació | (c) Petit Sabadell

Juntament amb l’actor i humorista sabadellenc Oriol Cruz, els membres del cor Vakombà són els grans protagonistes de la primera nit de la Festa Major de Sabadell 2015. Després del pregó de Cruz començarà l’espectacle inaugural, protagonitzat pels joves cantants d’aquesta formació, que actualment gaudeix d’una gran popularitat gràcies a la seva participació a la darrera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! Com ja és una tradició, aquest acte es durà a terme a la façana de l’Ajuntament i els Vakombà hi actuaran acompanyats dels ballarins de l’Escola de Dansa Bots, que acaba de celebrar el seu vintè aniversari. El muntatge, d’uns deu minuts de duració, inclourà temes de diversos musicals, extrets de l’espectacle Melodies de Broadway, que la formació va presentar al Palau de la Música Catalana el 31 de maig passat en el decurs del concert de celebració dels 30 anys de l’Escola de Música Creu Alta, on va néixer i a la que continua vinculat.

Serà un tastet del concert que els Vakombà oferiran com a plat fort de la primera vetllada festiva. Més tard (23h) presentaran Sumant experiències, un espectacle més llarg, d’una hora i mitja de duració i amb una vintena de cançons distribuïdes en quatre o cinc blocs, entre els quals hi haurà intervencions del públic per fer-ho més dinàmic. Durant la primera part s’escoltaran cançons conegudes que ja han sortit a la televisió, i durant la resta es presentaran un total de set interpretacions de cantants coneguts com Evanescence o Whitney Houston entre d’altres.

“És la primera vegada que actuem per Festa Major, però no pas a Sabadell. Fa un any que l’Ajuntament ens va fer la proposta i estem preparant l’espectacle des de finals de juny, donat que gran part del contingut ja l’hem treballat amb anterioritat” afirma Llorenç Domènech, portaveu de l’Escola de Música Creu Alta. Tant els responsables d’aquest centre com els propis membres del cor, dirigit per Mariona Sánchez, esperen una molt bona rebuda per part del públic sabadellenc, també gràcies a la gran expectació del pregó d’aquest any, i els fa molta il·lusió presentar aquest espectacle a la seva ciutat. “Quan surts a la televisió sempre et surten actes i bolos a diversos llocs, però aquest és especial. Hem actuat altres vegades a Sabadell i hem rebut una molt bona resposta, així que aquest cop esperem que encara sigui millor… si el temps ho permet” conclou Domènech.

Leave a Reply

Your email address will not be published.