El Departament d’Educació tanca l’escola sabadellenca Mas Boadella a causa del coronavirus La mesura s’ha pres després que Salut hagi demanat confinar als 35 mestres del centre educatiu

Mas Boadella

L’escola Mas Boadella, a Can Llong | (c) Cedida

REDACCIÓ | El Departament d’Educació ha decidit avui tancar l’escola Mas Boadella del barri de Can Llong de Sabadell, després que el Departament de Salut hagi demanat confinar als 35 docents del centre educatiu a causa del coronavirus. Això representa el 100 per cent de la plantilla. Per aquest motiu que el Departament ha decidit suspendre l’activitat d’aquesta escola durant 14 dies. El centre comptarà amb un servei de guarda per aquells pares que necessitin unes hores per organitzar-se. L’escola Mas Boadella és un centre d’educació infantil i primària que escolaritza a 480 alumnes.

L’Ajuntament de Sabadell s’ha posat a disposició de la Generalitat i de la comunitat educativa del centre “en tot allò que es pugui precisar”. L’alcaldessa Marta Farrés ja s’ha posat en contacte amb la direcció de l’Escola Mas Boadella per oferir la seva col·laboració mentre que l’Ajuntament ha fet una crida a la tranquil·litat i a la responsabilitat de tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes i es posa a la seva disposició en tot allò que pugui ser necessari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.