Publicitat
Publicitat

Una alumna de l’Escola la Salut crea el dibuix dels cartells de la fira de clicks de Sabadell

dibuix fira clicks sabadell

La Clàudia, recollint el seu premi | (c) Escola la Salut

La Clàudia Martínez, una alumna de Primària de l’escola Mare de Déu de la Salut, al Centre tocant a la Gran Via, és l’autora del dibuix que serveix aquest any per promocionar A Sabadell som clicks, una de les mostres més grans d’Europa protagonitzades per aquesta joguina que aquest cap de setmana arribarà a la seva quarta edició a Fira Sabadell. La creació de la Clàudia representa uns clicks al costat del Mercat Central i els organitzadors l’han escollit per fer els cartells i materials que promocionen el certamen. El comissari de l’Associació Somosclicks, Oriol Campuzano, ha lliurat aquest matí el premi a la guanyadora consistent en un lot de productes de Playmobil. L’entrega s’ha fet a Fira Sabadell en el decurs de la visita que els alumnes de l’Escola la Salut ha fet al recinte.

dibuix fira clicks sabadell 02

El dibuix de la Clàudia

El concurs de dibuixos per il·lustrar la fira de clicks de Sabadell i donar-li més rellevància local s’ha obert, novament, a totes les escoles de la ciutat, a través del programa municipal Ciutat i Escola, que ofereix un conjunt d’activitats a l’abast dels centres educatius per complementar els continguts del currículum escolar amb les possibilitats educatives que ofereix la ciutat. Aquest mateix programa també ofereix a les escoles la possibilitat de visitar A Sabadell som clicks abans de la seva obertura al gran públic. Des d’avui i fins divendres, l’exposició està oberta per a visites concertades. D’altra banda, qualsevol altra persona interessada en demanar una visita de grup pot reservar dia adreçant un correu electrònic o trucant al telèfon 93 748 60 00. El preu per als grups concertats és d’1 euro per persona.

A Sabadell som clicks s’obrirà dissabte i diumenge a tothom, organitzada per Somosclicks i  l’Ajuntament de Sabadell. Serà la quarta edició d’aquesta iniciativa, que s’ha convertit en una cita indispensable tant per a les famílies de la ciutat com a les de moltes poblacions del voltant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.