Publicitat
Publicitat

Desconfinem els llibres! Les llibreries tornen a estar obertes amb nous títols que ens conviden a celebrar que, poc a poc, torna la normalitat

desconfinem els llibres

Les llibreries ja tornen a estar obertes! Amb mesures d’higiene especials i distanciament social, sí, però obertes! I això vol dir que ja hi podem anar a buscar les darreres novetats de literatura infantil i juvenil com les que ens proposa aquest mes la Isabel Roca, l’especialista en la matèria de La Llar del Llibre. Contes i àlbums il·lustrats per a tots els gustos i totes les edats amb un denominador comú: celebrar que la normalitat ja és una mica més a prop i que, efectivament, ens n’estem sortint! Gaudiu-los!

Casa teva, casa meva

Marianne Dubuc
Editorial Joventut

Al carrer de les Galetes, número 3, estan preparant una festa. Avui és l’aniversari del Conillet! Tots els veïns hi estan convidats.  Els Eriçons, de les Guineus, a totes les cases es preparen per passar un  dia molt especial.

Xxt!! A dormir

Dorothée de Monfreid
Editorial HarperKids

Ja és de nit, tothom dorm, tret d’en Rocky, que s’ha desvetllat per culpa d’en Boris, que no para de roncar. Demana a en Cuca que li llegeixi un conte. En Johnny es desperta, la Lulú es remou. Mentre en Kira obre un ull, n’Omar ja no vol estar-se al llit. Amb l’aldarull a l’habitació, en Boris continua roncant!!

L’abraçada màgica

Fifi Kuo
Editorial Brúixola

Què passa quan t’enfades molt? Crides? Piques de peus? Et poses vermell com un tomàquet? Tot això és el que li passa a l’adorable dragonet verd d’aquest conte. Com pot ajudar-lo la seva família? Potser la seva mare té una idea…màgica!!

Rialles

Jaume Copons / Francesco Chiacchio
Editorial Combel

Tal i com deia Charles Chaplin…”un dia sense riure és un dia perdut”.

 

Quina cara!!!

Meritxell Martí / Xavier Salomó
Editorial Combel

Qui ets..? un angelet o un dimoni escuat? Vols ser aventurer com un astronauta o bé estrany com un extraterrestre? Posa la cara al forat i emporta’t més d’una sorpresa.

Mala sort!!

Edouard Manceau
Editorial Patio

Quan algú es passeja amb una corona daurada al cap, és fàcil que es senti com un rei. Però aneu amb compte!! El rei no sempre és qui es creu que ho és…

Tots els colors de l’amor

Alba Castellvi Miquel / Cuchu
Editorial Bindi Books

Algú belluga sota els arbres de la plaça… La Clara s’hi acosta i coneix una pintora estrafolària de qui descobrirà coses importants… Els seus pares l’estimaven més abans de l’arribada del seu germà? A qui estima ella? I de quin color són els seus amors?

El venedor de felicitat

Davide Calí / Marco Somà
Editorial Libros del Zorro Rojo

Sempre arriba amb una furgoneta tronada i espetegant. És el senyor Colom, el venedor de felicitat. Que es ven? O es compra? Una faula contemporània sobre la felicitat en la qual no falten ni la moralitat ni l’humor.

Monstruo Azul

Olga de Dios
Editorial Apila

Monstruo Azul ens parla del respecte, de la convivència i de l’empatia

 

La banyera

Lisa Biggi / Paloma Corral
Editorial Takatuka

És l’hora del bany i t’esperen grans aventures. Deixa volar la imaginació.

 

Visca els meus ditets!!

Tristan Mory
Editorial Combel

Un llibre amb forats pels cinc dits. Un joc de dits entremaliats per fer riure i engrescar la mainada!

L’obra

Editorial Combel

Un centenar il·lustracions amb tots els elements que podem trobar en una obra amb el seu vocabulari per als petits constructors!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.