Publicitat
Publicitat

Tercer fascicle d”El Joc de la Montse’: Bons hàbits a l’escola Kidnelis i el Petit Sabadell publiquen l'avançament editorial d'aquest joc que sortirà a la venda durant el 2018

joc de la montse

‘El Joc de la Montse: Bons hàbits a l’escola’

Teniu petits a casa? Voleu ensenyar-los bons hàbits d’una manera divertida, tot jugant? El Petit Sabadell i Kidnelis fan l’avançament d’El Joc de la Montse i publiquen el primer fascicle del joc de retallables: Bons hàbits a l’escola. La joguina educativa és una creació de la sabadellenca Montse Sallés, una mestra d’educació infantil traspassada fa més d’un any, que explica a través d’imatges els costums del dia a dia que els nens i nenes han d’adquirir.

L’escenari que planteja el primer fascicle són els bons hàbits que cal adquirir a l’escola: asseure’s bé a la cadira, fer silenci, escoltar al professor, respectar als companys, tenir cura del material, etc. Aquí et pots descarregar el Fascicle 3. Només cal imprimir-lo i agafar unes tisores. Els nens hauran de retallar els bons hàbits i enganxar-los a sobre dels mals hàbits! Aprofiteu per parlar amb els petits i petites sobre com cal comportar-se en les diferents situacions que es plantegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.