Publicitat
Publicitat

La cursa solidària ‘Sabadell Corre pels Nens’ recull 22.380 € pels infants amb malalties minoritàries del Parc Taulí La ciutat de Sabadell bat el rècord d'assistents en una cursa amb més de 5.000 participants

sabadell corre pels nens

Els participants a la ‘II Cursa Sabadell Corre pels Nens’ el 28 de maig passat | (c) Petit Sabadell

Sabadell Corre pels Nens, l’Associació Báilale a la Vida, el Club Natació Sabadell (CNS) i la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), han presentat la recaptació obtinguda a la II Cursa Sabadell Corre pels nens  i la gran festa infantil al Parc Taulí que es va fer coincidint amb aquest esdeveniment, que va tenir lloc el 28 de maig passat a Sabadell, amb la participació de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) i l’Ajuntament. En total, s’ha aconseguit recollir una suma de 22.379,64 €, que aniran destinats als infants amb malalties minoritàries.

En concret, aquests beneficis es destinaran íntegrament al projecte Dóna’ls veu, que treballa en suport a l’atenció als infants amb malalties minoritàries del Servei de Pediatria del Parc Taulí. Amb aquesta cursa, la ciutat de Sabadell va batre el seu rècord històric de participants en una cursa, que en total va aplegar a més de 5.000 persones.

La doctora Montserrat Bosque, del Servei de Pediatria del Taulí, ha explicat que amb els beneficis obtinguts es podrà reforçar l’atenció als infants amb malalties minoritàries fent una ampliació de diferents serveis, com les hores de logopèdia, teràpia familiar i suport psicològic, treball social i fisioteràpia. En aquest sentit, es podran oferir dotze hores setmanals d’assistència als pacients.

Tots els organitzadors han agraït el suport i la solidaritat dels patrocinadors, entitats, voluntaris i de la ciutadania de Sabadell, per fer possible l’èxit d’aquest esdeveniment, en el qual els més de 4.200 inscrits van col·laborar a fer realitat aquesta iniciativa. El president del Parc Taulí, Modesto Custodio ha agraït a organitzadors, entitats i ciutadans “el compromís col·lectiu i el gran esperit de col·laboració a nivell de ciutat a benefici de la població, dels nens i de les seves famílies”.

Toni Valverde, l’impulsor de la cursa, s’ha mostrat satisfet i emocionat pels resultats obtinguts. “Me n’emporto moltíssim d’aquest projecte: una gran causa, una gran assistència i una gran recaptació i, sobretot, l’esforç de les famílies amb infants malalts”, ha explicat l’organitzador, que també manifesta que ja està pensant en la tercera edició. De la mateixa manera, Maite Fruitós, de Báilale a la Vida ha exposat la seva gratitud amb tots els que han col·laborat en l’esdeveniment. “Han sigut mesos de molt treball, amb molta gent participant que han posat el cor, que ens han seguit i que s’han implicat al màxim”, assegura. Per la seva part, el regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal ha mostrat la disposició de l’Ajuntament en continuar donant suport a aquest tipus d’iniciatives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.