Publicitat
Publicitat

Una sessió de CrossFit solidari en benefici del projecte ‘Una onada de petits somriures’ del Parc Taulí Més de 300 persones participaran en aquesta jornada esportiva organitzada pel centre comercial Baricentro

CrossFit a Baricentro

L’activitat tindrà lloc en una zona exterior del centre comercial Baricentro adaptada com un BOX | (c) Baricentro

REDACCIÓ

El centre comercial Baricentro, a Barberà del Vallès, celebra aquest proper dissabte 27 d’octubre (de 9.00 del matí a 16.00 de la tarda) la primera edició de CrossFit Solidari en benefici del projecte Una onada de petits somriures impulsat per l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Aquesta iniciativa té per objectiu remodelar la planta de Pediatria i transformar-la en un fons marí per fer més agradable l’ingrès hospitalari dels infants i les seves famílies. Des de 2017, any en què es va iniciar, s’han aconseguit recaptar 110.000 euros gràcies a les diferents donacions i activitats convocades per recollir fons, però se’n necessiten 400.000 per completar la transformació. La jornada s’ha organitzat de forma conjunta amb el centre Crossfit Grey Fox, ubicat a Barberà del Vallès.

Unes 320 persones s’han inscrit a la iniciativa de CrossFit, oberta tant a atletes que ja practiquen aquest esport com a persones que no el coneixen però volen provar. Destaquen l’assistència del darrer campió de l’Spartan Race 2018 i la subcampiona d’Espanya de l’edició de 2012. Les inscripcions, que ja estan tancades, tenen un preu de 10 euros que es destinaran íntegrament al projecte. A banda de les participacions, s’han posat a la venda samarretes solidàries al mateix preu de les quals s’han venut 175 unitats. Fins al moment, aquesta jornada esportiva ha aconseguit recaptar, doncs, més de 4.000 euros en benefici del projecte del Parc Taulí.

Aquesta és la primera vegada que s’utilitza el CrossFit com una activitat solidària, aprofitant la proliferació d’aquest esport, que cada vegada guanya més adeptes. El WOD, el nom amb què s’anomena l’entrenament diari d’aquest esport, consisteix en encadenar moviments de diferents disciplines i fer el màxim de repeticions possibles en un temps determinat. L’activitat es portarà a terme en una de les zones d’aparcament del centre comercial, un espai de gairebé 1.000 metres quadrats que es transformarà en un box especialment preparat per a l’ocasió. Es comptarà amb servei de fisioteràpia i, durant la jornada, es farà una masterclass d’halterofília o aixecament de peses. Els assistents podran participar també en diferents reptes vinculats al CrossFit. Tambe s’hi ’instal·larà una zona de descans i hi haurà estands de diferents empreses i entitats col·laboradores, així com un del projecte Una onada de petits somriures que oferirà informació sobre la iniciativa i sobre com es pot col·laborar.

El centre comercial ha participat en altres ocasions amb projectes solidaris relacionats amb la sanitat més propera, col·laborant com a patrocinador en la segona edició de la cursa Sabadell corre pels nens, també en benefici del projecte de pediatria del Parc Taulí. A més, va celebrar una masterclass solidària de Zumba per recaptar fons per l’associació Live!, creada per ajudar a dones que han patit càncer de mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.