Publicitat
Publicitat

L’Ajuntament de Sabadell espera iniciar demà la distribució de les targetes moneder per substituir els ajuts de menjador Les 5.400 famílies beneficiàries de la mesura rebran una trucada per concretar data, hora i lloc de recollida

A Sabadell es repartiran més de 5.000 targetes | (c) Cedida

REDACCIÓ | L’Ajuntament de Sabadell ja ho té tot a punt per iniciar la distribució de les 5.400 targetes moneder destinades a les famílies que disposen d’un ajut de menjador i que substituiran aquesta prestació mentre dura el tancament dels centres escolars degut a les mesures per contenir el Covid-19. Les targetes, emeses pel Departament d’Educació de la Generalitat, arribaran a la ciutat, previsiblement, demà i el seu repartiment començarà immediatament mitjançant trucades a les famílies beneficiàries per tal que les recullin, a partir de dimecres, als diferents centres educatius de la ciutat.

Des de la plaça de Sant Roc es contactarà amb cada família per establir data, hora i lloc de recollida, tot respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària, segons s’ha decidit avui en la reunió del comitè local de seguiment que diàriament, per via telemàtica, segueix i avalua l’estat de la ciutat en relació al coronavirus i pren les mesures adients.  Mentre no arriben les targetes, l’Ajuntament mantindrà actiu el mecanisme impulsat per garantir l’alimentació dels infants per mitjà de prestacions d’urgència social.

Les targes es van començar a distribuir divendres tant als consells comarcals com als ajuntaments i “està previst que en els propers dies arribin a tots els punts de distribució”, segons afirma la Generalitat en un comunicat. A tot Catalunya se’n repartiran 144.000 amb una primera inversió per part d’Educació de 6 milions d’euros “ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius. Al Vallès Occidental se’n repartiran més de 17.000. 

Les targetes no són nominals. Cadascuna disposa d’un codi d’identificació per relacionar-la amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l’ajut. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació i seran vàlides durant un any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.