El Petit Sabadell i LaSala et convidem a volar al teatre! Sortegem entrades per a l'espectacle 'Vuelos', d'Aracaladanza, al Teatre Principal

El Petit Sabadell i LaSala Teatre et convidem a anar al teatre de franc! Sortegem un pack familiar (de quatre entrades) per anar a veure l’espectacle Vuelos, la proposta ‘estrella’ de la programació de LaSala Teatre per aquesta temporada! Vuelos, una producció extraordinària de la companyia Aracaladanza, es podrà veure al Teatre Principal (c.Sant Pau 6) el proper diumenge 12 de febrer (17.30h) com a culminació d’una setmana en la que l’espectacle s’haurà representat per a les escoles de Sabadell.

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell, així que si encara no estàs registrat, aquest és el moment! Fes-ho ji entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Si ja estàs registrat, no cal que facis res. La teva participació és automàtica. Pensa que més de 1.280 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

Vuelos és un espectacle de dansa contemporània per al públic infantil i familiar que proposta fer servir la imaginació de la mateixa manera que ho va fer Leonardo Da Vinci. Da Vinci va desitjar amb totes les seves forces una utopia, volar, i va esmerçar molts esforços i treball per convertir-la en realitat. Ara, el seu llegat s’ha convertit en la inspiració d’Aracaladanza, que amb Vuelos, neda pel cel, passeja per l’aigua i vola per la terra. Un espectacle que pretén fer gaudir els espectadors amb tots els sentits, convertint-los en una eina subversiva que contribueixi a canviar el món.  A més, la funció del diumenge 12 de febrer al Teatre Principal acabarà amb un taller titulat Volarisfree en el qual els més petits aprendran a fer avions de paper dels que volen de veritat! 

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el 6 de febrer de 2017 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.