Més de 60 participants al primer concurs infantil i juvenil sobre Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Sabadell

Concurs Col·legi Advocats Sabadell

Els guanyadors, durant l’acte de dijous passat | (c) ICASBD

Més d’una seixantena de nens i nenes de diferents escoles i entitats de Sabadell han pres part en la primera edició del concurs Mou-te pels Drets dels Infants. Parlant la gent s’entén, organitzat la comissió de Defensa dels Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASB). La primera edició del certamen es va tancar dijous amb el lliurament de premis, que es va desenvolupar a la seu de l’entitat al carrer Lacy, al Centre, un acte al qual van assistir bona part dels participants i dels seus familiars així com nombrosos col·legiats. Lluís Orriols, president de la comissió organitzadora, creu que l’experiència ha estat “més que satisfactòria” tenint en compte que es tractava d’una primera edició.

Concurs Col·legi Advocats Sabadell

Uns altres dels guanyadors | (c)ICASBD

Els participants han pres part el alguna de les dues categories del concurs, la de dibuix i la de microrelats. Destaca la implicació d’alumnes de l’Escola Pia i l’Escola Miquel Carreras, així com de l’Esplai la Masia del barri de Can Rull. “És tracta d’una primera edició, a la qual, de ben segur, en seguiran moltes més, ja la voluntat del Col·legi d’Advocats i de la comissió de Drets Humans és fer palès el nostre compromís amb la formació i la conscienciació dels nens i joves del nostre entorn sobre la importància dels valors recollits a la Carta dels Drets Humans de les Nacions Unides”, va assegurar Orriols.

Els premiats són els següents:

CONCURS DE DIBUIX

  • Primer premi: Adriana Liendo Justiniano.
  • Segon premi: Martina Altayó Sacristán.
  • Mencions especials del Jurat: Berta Guxens Serra, Marina Martínez Pérez, Míriam Molina Soriano, Sandra Bárcena Prunera i Izan Bolívar Escarmena.

CONCURS DE MICRORELATS

  • Primer premi: La història de l’Anna i la Mika, ben diferents però amb uns punts en comú, d’Agustí Padrós Rios.
  • Segon premi: Fes-me cas, d’Irene Toranzo Gil.

L’acte de cloenda del concurs va comptar amb la intervenció de Glòria Altimiras, vocal de la comissió de Defensa dels Drets Humans, que precisament va fer una presentació d’aquests Drets; i va incloure una petita actuació de màgia i acudits del mag sabadellenc Carles Reiet. Els dibuixos participants en aquesta primera edició estaran exposats al vestíbul de la Sala d’Actes de la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell (carrer Lacy 15).

Leave a Reply

Your email address will not be published.