El 32è Concurs de Dibuix CASSA ja té guanyadors Martín Sánchez, de l'Institut Pau Vila, i Jan Romero, de l'Escola Miquel Martí i Pol s'enduen el primer i segon premis

Concurs Dibuix CASSA

El jurat del concurs en plena delivaració | (c) CASSA

REDACCIÓ

El 32è Concurs de Dibuix CASSA ja té guanyadors. En el cas de Sabadell, el primer premi se l’ha endut el Martín Sánchez, un alumne de 13 anys de l’Institut Pau Vila del barri de Gràcia, mentre que la segona posició l’ocupa el Jan Romero, que té 12 anys i va a l’Escola Miquel Martí i Pol, al Centre. Uns altres deu alumnes de diversos centres educatius sabadellencs s’han endut accèssits. Els premis d’aquest certamen, un dels més veterans d’entre tots els que es celebren a la ciutat, es lliuraran el proper 21 de març en un acte que tindrà lloc a l’Aula de l’Aigua, l’equiament d’Aigües Sabadell destinat a divulgar la història del proveïment d’aquest recurs a la ciutat. El concurs, a més, també ha premiat alumnes de diferents escoles i institut de Santa Perpetua, Palau-Solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès i Parets del Vallès.

Concurs Dibuix CASSA 03

El segon premi de Sabadell

Concurs Dibuix CASSA 02

El primer premi de Sabadell

El jurat del Concurs es va reunir la setmana passada per revisar els centenars de dibuixos que han presentat una cinquantena de centres docents de les localitats participants. Els encarregats de decidir els guanyadors han estat, aquest any, Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Chari Muñoz, pintora; i Marc Sabater, periodista sabadellenc especialitzat en cultura. Els primers premis guanyaran una bicicleta i, els segons, un patinet. Els accèssits s’emportaran uns altaveus bluetooth. Les escoles dels principals premiats rebran també un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa.

El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 32 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’anomenat EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a la depuradora del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües.

El llistat de guanyadors de Sabadell és el següent

NomEdatCentre educatiuPremi
Martín Sánchez13 anysInstitut Pau Vila Primer Premi
Jan Romero12 anysEscola Miquel Martí i Pol Segon Premi
Irene Ambrosio11 anysEscola Jaume ViladomsAccèssit
Brian Mattheins11 anysEscola Miquel Martí i Pol Accèssit
Laura Tena12 anysEscola XalestAccèssit
Xin Yi Liu10 anysEscola CatalunyaAccèssit
Soulian Ben Addou11 anysEscola Joan MaragallAccèssit
Marc Montoya12 anysInstitut JonqueresAccèssit
Paula Casado10 anysEscola Nostra LlarAccèssit
Roger Oltra10 anysEscola Pia SabadellAccèssit
Anna Casablancas12 anysEscola Sagrada FamíliaAccèssit
Aleix González10 anysEscola Vedruna ImmaculadaAccèssit

Leave a Reply

Your email address will not be published.