Publicitat
Publicitat

La segona edició de la cursa solidària CASSARunners tindrà una prova infantil de 900 metres

La segona edició de la cursa solidària CASSARunners tindrà una prova infantil de 900 metres

Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, els treballadors i treballadores d’Aigües Sabadell han impulsat, de nou, la cursa solidària CASSARunners, amb l’objectiu de recaptar fons per al Rebost Solidari de Sabadell. La CASSARunners tindrà lloc diumenge 26 d’abril al Parc Catalunya, just a tocar de l’amfiteatre. Com a novetat d’enguany, la jornada festiva i solidària inclourà una prova infantil, en què poden participar els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys. En aquest cas, la inscripció a la cursa és totalment gratuïta i tindrà lloc mitja hora abans que la CASSARunners: a les 10:30h. S’han establert 3 premis infantils per als millors classificats i, a més, tots els participants rebran la ‘Bossa del corredor’ amb productes dels patrocinadors.

Però la CASSARunners no només és una cursa. Els voluntaris d’Aigües Sabadell han programat un matinal festiu, amb tallers infatils i animació per a tota la família.

Una cursa popular, festiva i solidària

L’objectiu dels organitzadors és promoure la inscripció i participació de tota la ciutadania, estiguin o no habituats a córrer. Per això, la cursa té una distància de 5 quilòmetres, fàcilment assumible per bona part de la població, fins i tot caminant. “El repte no és tant esportiu com solidari: contribuir econòmicament al funcionament del Rebost Solidari, que ajuda les famílies en risc d’exlusió social de la nostra ciutat“, han indicat fonts de l’organització.

cartellcassarunnersLes inscripcions a la iniciativa es poden fer de manera on-line a www.cassa.es/cassarunners. En cas dels adults (prova de 5K), té un cost de 8 euros. La prova infantil és gratuïta.

La segona edició de la CASSARunners compta amb el suport i coordinació esportiva de l’Associació Mitja Marató de Sabadell, integrada per dues entitats esportives referents a Sabadell: la Joventut Atlètica de Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell. A més, la cursa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i amb el patrocini d’Interesports Molins, Munich, Estrella Damm, Coca-cola, Renfe, Baricentro, Ferrero, Cafès Pont, Superverd, El Corte Inglés, GrafQuatre, Tapes Boig, Recuperation Sport, Viena i TrainingBCN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.