Publicitat
Publicitat

La campanya de Nadal de la Creu Roja Sabadell reparteix més de 5.000 joguines a 1.745 infants La iniciativa s'ha estès a les quatre poblacions de referència de l'entitat: Sabadell, Sant Quirze, Barberà i Badia

Campanya Creu Roja

La ‘botiga’ des de la qual s’han distribuït les joguines a Sabadell | (c) Creu Roja Sabadell

REDACCIÓ | La Creu Roja de Sabadell ha assolit els objectius que s’havia marcat en l’inici de la campanya de joguines 2019-2020. La institució ha arribat a la xifra de 1.745 infants beneficiaris, davant dels 1.583 d’ara fa un any. Aquest augment s’explica per la incorporació al projecte, titulat Els seus Drets en joc, de Badia del Vallès. D’aquesta manera, la campanya de joguines de Creu Roja Joventut s’ha estès per primer any a les quatre poblacions de referència de Creu Roja Sabadell: Sabadell, Barberà, Badia i Sant Quirze. En total, s’han lliurat 5.235 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

La campanya ha estat marcada pel canvi de model d’entrega de joguines a Sabadell amb la implementació d’un nou format de botiga que ha permès una atenció més digna als pares dels infants beneficiaris. La nova aposta ha permès reduir cues, evitar joguines repetides entre els més menuts i, en definitiva, un tracte més personal i humà amb les famílies. El nou espai, ubicat a la mateixa seu de Creu Roja Sabadell, ha estat gestionat pel personal de l’entitat, a més del voluntariat participant al projecte.

Un any més, les diferents col·laboracions d’empreses i entitats han estat claus pel desenvolupament de la campanya. Un total de 37 empreses o entitats han aportat joguines a la causa, a través de diferents iniciatives que s’han allargat durant tot el Nadal. D’altra banda, una setantena de persones a títol individual s’han adreçat a la seu de Creu Roja Sabadell per donar joguines. La campanya de joguines 209-2020 ha comptat amb la participació de 101 voluntaris, la meitat propis de la institució i la resta, externs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.