La nova ubicació del Campament Reial fa créixer un 25 per cent les visites de nens i nenes a l’Ambaixador Sabadell Comerç Centre valora molt positivament el resultat de recuperar l'espai del Racó del Campanar

El Campament Reial de Sabadell

El Campament Reial ha tornat aquest any al Racó del Campanar després de 10 anys | (c) Petit Sabadell

El Campament Reial ha tornat aquest any al Racó del Campanar, després d’una dècada, i des de Sabadell Comerç Centre estan molt satisfets amb el resultat. El representant de Ses Majestats ha rebut la visita de 10.000 persones, fet que suposa un increment dels visitants en un 25 per cent respecte les anteriors edicions d’aquesta iniciativa que vol dinamitzar el comerç del Centre de la ciutat. La clau de l’èxit ha estat, en gran mesura, segons els organitzadors, el fet d’ubicar-lo en un espai tan visible, i sobretot, al costat de totes les activitats infantils de Nadal organitzades per l’Ajuntament.

Des de la seva arribada el dia 26 de desembre, l’Ambaixador Reial ha portat un ritme de treball frenètic, com és propi d’aquestes aquestes dates. Durant deu dies ha rebut les cartes dels nens i nenes de Sabadell al seu Campament i el dia 3 de gener al matí va visitar els infants ingressats a la planta de Pediatria de l’hospital Parc Taulí. Per la tarda del mateix dia, va fer una visita oficial a les carrosses de la Cavalcada al Vapor Reial, i el dia 4 al matí va rebre, de la mà de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, els desitjos que els ciutadans havien penjat a l’arbre de desitjos ubicat a la plaça Doctor Robert.

L’Ambaixador Reial ja està preparat per avui sortir a la Cavalcada de Reis, acompanyant Ses Majestats en la nova carrossa de l’Estel que serà una de les que encapçali el seguici d’aquest any. Des de Sabadell Comerç Centre s’espera poder “consolidar la ubicació al Racó del Campanar l’any vinent, i seguir amb la col·laboració amb l’Ajuntament per a l’organització de l’estada de l’Ambaixador a Sabadell”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.