Publicitat
Publicitat

Unit 7: Welcome Spring !

Welcome Spring

Amics i amigues de Petit Sabadell, ja tornem a ser aquí amb la següent unitat d’Anglès en família preparada per a tots vosaltres!

Durant aquest mes de maig, i tot i que el temps ens porta una mica despistats, celebrarem la primavera amb la Unit Welcome Spring, en la qual trobareu activitats per gaudir de l’anglès des de casa amb els vostres petits/es i naturalKIDS.

Així doncs, comencem amb la primera activitat. La idea és fer un mini llibre (booklet) amb vocabulari d’uns insectes ben simpàtics. Els petits/es hauran de pintar-los i repassar-ne el nom amb les lletres per resseguir que trobaran just a sota.

[BOOKLET] Welcome Spring

Després caldrà retallar els quadres de cada insecte i enganxar-los un a sobre l’altre a la portada del booklet, per així tenir les pàgines apilades i poder veure, cada cop que passem el full, un insecte diferent.

Per practicar pronunciació, aquest vídeo és fantàstic! Recordeu que ladybird (UK) també es pot dir ladybug (US)

A la següent activitat, repassarem els colors i la seva escriptura que, com ja sabem,  gairebé mai coincideix amb la manera de pronunciar, oi?

Un cop els tinguem tots escrits, podem repassar la pronunciació amb aquests vídeos sobre els colors i les flors:

Per completar aquesta unit, hem preparat una activitat orientada pels petits més grans de casa, on trobarem el vocabulari bàsic de les parts d’una flor. La idea és, en un full apart, i un cop pintada la flor, poder enganxar cada paraula que us proposem al costat de la fletxa on indica on es troba.

I per acabar, aprofitem per recordar-vos la importància de crear hàbits a l’hora de normalitzar l’anglès a casa. Una de les maneres, si els pares no podeu fer servir aquest idioma amb fluïdesa, és gaudir en anglès del capítols de la Peppa Pig, per exemple. Als més petits/es els acostumen a encantar les aventures d’aquesta petita porqueta! I aprofitant que hem parlat d’insectes, podríem mirar el capítol Mr. Skinnylegs, que tracta d’una eixerida aranya que Mummy Pig no vol veure dins de casa, però que a la resta d’habitants els resulta ben simpàtica.

Com a curiositat, us expliquem que aquest episodi  es va prohibir a Austràlia ja que en aquest país es troben espècies d’aranyes molt perilloses i podria donar un missatge erroni als petis i petites del país. Us passem l’enllaç d’aquesta notícia. Vinga pares i mares, llegim en anglès?

Ens veiem a la propera!

Happy Unit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.