Publicitat
Publicitat

Unit 6: The super 5 senses!

The 5 senses

Doncs sense adonar-nos-en ja ens hem plantat a finals de gener. Esperem que les Festes i el Nadal hagin sigut especials i estigueu amb les piles ben carregades per continuar aprenent anglès!

Com ja sabeu, i com cada mes, des de naturalKids us presentem, una unitat d’Anglès en Família i la que ens toca per encetar l’any és: The super 5 senses! Així que, tal i com el seu títol indica, parlarem dels cinc sentits!

En aquesta unit, hem volgut tractar un tema original, diferent i us hem preparat unes activitats ben divertides i amenes per presentar-vos-el.

Així doncs, la primera activitat l’hem pensada pels petits/es de casa a partir de 4 anys. Donat que han de fer servir tisores, cal que estigueu al cas. Recordeu que acompanyar-los mentre fan alguna activitat reforça molt positivament el vincle amb aquesta. Com podeu comprovar, es tracta de crear un llibre dels cinc sentits. Teniu tota les instruccions als link de l’activitat número 1 i per escalfar motors, podeu posar-los aquest vídeo on us presenten els 5 sentits de manera molt senzilleta.

[FLASHCARD] My 5 Senses Flap Book

A l’activitat número 2 practicarem l’escriptura en anglès. És molt important que els petits/es es vagin familiaritzant amb les paraules que aprenen i en la manera que s’escriuen donat que normalment sempre és diferent… Sens dubte, una de les raons per les quals l’anglès és tan interessant!!

Per acabar, us hem preparat una activitat molt divertida. Només caldrà imprimir-la i, o bé deixar que els vostres fills/es classifiquin els objectes amb el sentit que utilitzem o, podeu fer que us preguntin i així practiqueu una mica plegats!

Si teniu dubtes per classificar algun objecte, el següent vídeo us donarà unes pistes …

Per acabar, hem triat el capítol del bany de The little Princess donat que repeteix les parts del cos que fem servir pels 5 sentits I, d’aquesta manera, les podem practicar i contextualitzar-les en diferents situacions.

Esperem que us hagi agradat tot plegat, si teniu algun dubte, ja sabeu on som!

Happy Unit!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.