Publicitat
Publicitat

Unit 5: Repassem vocabulari!

tardor

Doncs tornem a ser aquí amb la següent unitat d’Anglès en Família preparada per a tots vosaltres!

Aprofitant els últims dies de tardor i a fil de les altres unitats, hem pensat en reforçar-ho una mica tot plegat amb aquesta unitat prèvia a Nadal.

La primera proposta que us hem preparat és un Mini Book de vocabulari. Els més petits podran pintar les paraules de tardor que us hem seleccionat i els més grandets, potser a partir de 5 anys, poden també practicar l’escriptura resseguint les paraula en qüestió. Potser ja van descobrint que escriure en anglès pot ser una mica tricky i que les paraules no sempre s’escriuen tal com sonen…

[FLASHCARD] Autumn leaves are falling down…

Un cop el tinguin acabat, caldrà retallar i grapar perquè quedi com un llibret de tardor que podran aprofitar per llegir amb vosaltres. Si dubteu amb la pronunciació, mireu els links que us recomanem ja que contenen moltes d’aquestes paraules.

La següent activitat l’hem preparat especialment pensada per fer en família donat que hem inclòs totes quatre estacions. Recordeu que a la Unit Seasons&Monkeys ja us las vam presentar, així que aquesta vegada, hem pensat en complementar cada època de l’any amb el seu vocabulari més típic.

Així doncs, us hem dissenyat una taula amb diferents elements propis de cada estació. Els petits/es, amb la vostra ajuda (molt millor!) hauran de decidir a quina estació (season) pertany cada paraula de vocabulari i dibuixar una creu, o posar-hi una fitxa per tal de classificar-la.

[FLASHCARD] There are four seasons than happen in a year

El següent vídeo també us pot ajudar a l’hora de perfilar pronunciació. Recordar-vos que nosaltres des de naturalKIDS, preferim fer servir la versió britànica de la paraula tardor, autumn, en comptes de l’americana, fall.

I per finalitzar, ens agradaria acomiadar-nos amb una capítol de tardor de la nostra sempre recomanada Pepa Pig, Windy Autumn Day

Happy Unit!!!

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.