Publicitat
Publicitat

Unit 7: Houses & Homes

houses & homes

Amics i amigues del Petit Sabadell! Ja tornem a ser aquí des de naturalkIDS i estem encantats de presentar-vos la següent unitat d’Anglès en Família que us hem preparat per a què gaudiu de l’anglès des de casa durant aquest mes d’abril.

Així doncs, aquesta nova Unit es diu Houses & Homes i està estructurada en forma de booklet (llibret). Veureu que, a banda d’aprendre quines són les estances, les parts de la casa , el mobiliari…també treballarem les mascotes, que en anglès, els diem pets.

[BOOKLET] Houses & Homes

Ara si, la primera activitat l’hem pensada perquè la puguin gaudir tant petits com els més grandets de casa. Us hem triat vocabulari del mobiliari (furniture) bàsic que tots  fem servir cada dia. Els nens/es hauran de resseguir les lletres dels mobles en qüestió i pintar el dibuix que li falta color. Un cop acabat, poden fer servir tisores per tal de retallar per la meitat les flashcards i els quedaran unes targetes perfectes per jugar a fer parelles!

La següent activitat és ben divertida. Trobareu diferents models per fer un cartell per posar a la porta de l’habitació (bedroom).  Els nens/es hauran de triar el que més els agradi o el que s’hi sentin més identificats, pintar-lo i sobretot, i moooolt important, cal posar el nom a la línia de puntets que hi ha per tal de saber a qui pertany l’habitació on col·locarem el cartell!

Seguirem amb una activitat que hem preparat pensant en els nens i nenes més grandets perquè conté, a banda del vocabulari dels mobles que hem vist abans, les parts de la casa on s’han d’ubicar i caldrà fer servir tisores, pega… Tanmateix, si són més petits/es i els voleu ajudar, perfecte!!!

L’última activitat l’hem dedicat als pets, o sigui, les mascotes de casa. La idea és fabricar un memory en el qual,  per una banda, tindrem els animals domèstics i, per l’altra, allò que necessiten per viure bé! Atenció que caldrà pintar i retallar també perquè ens quedi súper!!

Dubteu de com es pronuncien les paraules que us presentem? Doncs mireu aquests vídeos que segur us ajudaran!

Esperem que gaudiu d’aquesta Unit. Dir-vos que l’hem preparat amb moooolt de carinyo per ajudar-vos a gaudir de l’anglès des de casa amb naturalKIDS!

Happy Unit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.