Publicitat
Publicitat

Unit 4: Happy Halloween!

Halloween

I si celebrem la castanyada també en anglès?

Doncs aquí un presentem una la nostra Halloween Unit amb activitats que no fan gens de por i especialment dirigides als vostres petits/es de casa.

Primer de tot, ens agradaria recomanar-vos un vídeo, per a vosaltres pares i mares, on ens expliquen amb un anglès britànic fantàstic i molt polit què és Halloween.  Potser és una mica difícil d’entendre però els subtítols en anglès ens poden ajudar una mica:

Un cop situats, comencem amb una activitat que hem pensat agradarà als petits més grandets de casa. Basant-nos en la cançó popular Dem Bones, hauran de resseguir el nom dels ossos de l’esquelet. I per reforçar aquest vocabulari, us recomanem molt especialment aquest vídeo:

[FLASHCARD] Label the bones

Aprofitant que retallar i pintar sempre els ve de gust, hem preparat uns puzles amb personatges típics de Halloween que hauran de pintar, retallar i després unir. Hem aprofitat per incloure seriació de números per fer l¡activitat més complerta.

[FLASHCARD] Spooky Skip Counting

I per finalitzar, una activitat per fer en família. Els petits/es, amb la vostra ajuda, faran el seu propi mini-llibre de Halloween. Com veureu, hauran de pintar, comptar els personatges i escriure el número. Un cop finalitzat, retallat i grapat, els hi podeu llegir o, si no esteu segurs de la pronunciació, us podeu mirar el següent vídeo que comparteix paraules que trobeu a l’activitat.

Si no us acabeu d’atrevir a llegir-los-ho, engresqueu-los a que repeteixin nomes les paraules de vocabulari més senzilles.

[FLASHCARD] Halloween Book

Com sempre, esperem que us agradi, que la disfruteu i que passeu una bona castanyada i un Happy Halloween!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.