Publicitat
Publicitat

L’Ambaixador de Ses Majestats: “Tot i les dificultats d’aquest any, no he volgut perdre’m la visita a Sabadell”

Ambaixador 2020

L’Ambaixador, amb mascareta, a la seva arribada a la Casa Duran | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | L’Ambaixador de Ses Majestats els Reis d’Orient ja és a Sabadell. Fidel a la seva cita, com cada dia de Sant Esteve, Sa Eminència ha arribat aquest migdia a la ciutat després d’un llarg viatge amb l’objectiu d’instal·lar el seu Campament Reial a la Casa Duran i recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat i lliurar-les a Melcior Gaspar i Baltasar. La situació sanitària d’aquest any np ha impedit la seva arribada però sí que ha obligat a canviar l’acte de benvinguda que tradicionalment es feia amb públic a la plaça de Sant Roc i que aquest cop s’ha fet a porta tancada a la mateixa Casa Duran. Només hi han assistit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el president de Sabadell Comerç Centre, l’entiitat que gestiona la vinguda de l’Ambaixador, Josep M. Porta; i d’altres representants municipals.

“Tot i les dificultats, no he volgut perdre’m la visita a Sabadell”, ha dit l’Ambaixador en el seu discurs. L’emissari reial ha assegurat que té moltes ganes de rebre els nens i nenes de Sabadell al seu Campament però ha advertit que que aquest any hauran de tenir paciència perquè “caldrà seguir totes les mesures de seguretat”. En aquest sentit, els únics que pondran accedir a la Casa Duran seran aquelles famílies que van aconseguir les més de 2.100 cites prèvies que es van posar en circulació fa quinze dies (corresponents a bombolles familiars de com a molt sis persones) i que es van acabar en només quatre hores. “Vaig quedar molt impressionat d’aquesta circumstància i, per això, no vaig dubtar ni un moment en ampliar el meu horari d’audiències”, ha dit l’Ambaixador. Per això, posteriorment es van habilitar un miler de cites més, que també es van exhaurir ràpidament.

L’Ambaixador amb els representants municipals | (c) Petit Sabadell

En qualsevol cas, l’ajudant de Ses Majestats ha tranquil·litzat els més petits. “Jo, que tot ho sé i tot ho veig, ja sé que us heu portat molt bé, sobretot aquest any que us heu hagut d’estar molts dies tancats a casa i ho heu portat amb molta paciència“, els ha dit. En aquest sentit, els ha demanat tan a ells com als seus pares que siguin pacients, positius i donin el millor de cadascú per poder superar aquest moment. “Heu de ser honestos, solidaris, responsables i acollidors tant amb els vostres veïns com amb les persones que venen de terres llunyanes perquè només així aconseguirem un món millor més just i en pau”, ha conclòs.

El Campament Reial obrirà les seves portes aquesta tarda de Sant Esteve i funcionarà fins el 4 de gener. Apart de cita prèvia indispensable, per accedir-hi caldrà mantenir totes les mesures de seguretat sanitària vigents actualment com l’ús de mascareta –de fet l’Ambaixador ha arribat amb mascareta–, la distància de seguretat i la higiene de mans. A més, els nens i nenes hauran de parlar amb Sa Eminència mantenint la distància, sense poder-s’hi acostar o seure a la seva falda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.