Publicitat
Publicitat

L’Ambaixador Reial visita els infants ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Parc Taulí Sa Eminència va recollir dimarts les cartes als Reis dels nens i nenes i els va desitjar que es recuperin aviat

ambaixador parc tauli

L’Ambaixador amb un dels petits ingressats aquests dies | (c) Petit Sabadell

Un any més, l’Ambaixador reial ha visitat els nens i nenes ingressats a l’Hospital Parc Taulí per recollir les seves cartes i desitjar-los una ràpida recuperació. Els setze infants que actualment estan ingressats a la planta de pediatria de l’hospital Sabadellenc van rebre dimarts la visita sorpresa de dos enviats dels Reis Mags d’Orient, l’Ambaixador i el seu patge reial. Els ajudants de Ses Majestats van estar acompanyats de l’alcalde Maties Serracant, la regidora de Cultura Montserrat Chacón i altres representants d’entitats sabadellenques i de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

La visita de l’Ambaixador va emocionar tant a les famílies com al propi Ambaixador que confessava: “No tinc paraules, estic molt emocionat”. “És una gran satisfacció venir a veure aquests petits, i no tant petits. Em sento molt afortunat”, va afegir. Després de recollir les cartes dels nens i nenes i d’entregar-los el fanalet de Reis com a obsequi, Sa Eminència els va desitjar el millor regal que poden tenir aquestes festes: salut. “Tots es queden molt sorpresos quan em veuen entrar. De vegades no saps que dir, però les paraules més maques és que es curin aviat”, assegura l’Ambaixador.

Ja fa 36 anys que l’enviat reial reparteix il·lusió entre els nens i nenes del Parc Taulí els dies abans de la nit de Reis. Aquest any, com és habitual, no només els ha donat els millors desitjos per aquest 2018, sinó que també els ha encomanat algunes tasques perquè siguin bons minyons: “Els dic que estudiïn, que facin cas als pares i que creguin, que és una cosa molt important. També els demano que s’arreglin l’habitació i que dormin al seu llit, ja que molts tenen la mala costum d’acabar dormint al llit dels pares“.

ambaixador parc tauli 02

Sa Eminència entrant a les Consultes Externes de Pediatria | (c) Petit Sabadell

És durant les dates nadalenques, quan el nombre d’infants ingressats al Taulí es redueix més. Com apunta una infermera  “normalment hi haentre trenta i quaranta nens, però cada any s’intenta donar el màxim nombre d’altes quan arriba el dia de Reis“. En el cas dels pacients d’oncologia pediàtrica, també s’intenta que cap sessió de quimioteràpia coincideixi en aquestes dates.  Dimarts, l’Ambaixador va visitar els ingressats de curta i de llarga durada, i també va passar a saludar els infants que eren a la consulta externa de l’Hospital.

La Sara (9 anys) és una nena de Ripollet que era a les consultes externes del Taulí, fent-se unes proves d’al·lèrgia, quan l’ambaixador va entrar. Va ser una gran sorpresa per ella i els seus pares, ja que no s’esperaven gens la visita. “Ens ha agradat molt, ha estat una gran sorpresa. Crec que és molt original i molt emotiu que vingui l’Ambaixador a visitar els nens de l’hospital. Quan hem arribat, no sabíem que vindria, així que hem hagut d’escriure la carta als reis de pressa i corrents per poder donar-li”, explicava la seva mare.  La Sara ha demanat als Reis que li portin moltes nines i nadons de joguina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.