L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, fa un ban per agrair als nens i nenes que es portin tan bé durant el confinament El decret garanteix que la Fada de les Dents i el Ratolí Pérez podran circular lliurement, de nit, per la ciutat

Ban infantil alcaldessa Marta Farrés

L’alcaldessa en un acte escolar, fa unes setmanes | (c) Petit Sabadell

MARC SABATER | L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha seguit les passes del seu homòleg de Terrassa, Jordi Ballart, i també ha fet un ban especial adreçat als nens i nenes de la ciutat que aquests dies estan confinats degut a la pandèmia de Covid-19. Igual que va fer Ballart dijous passat, Farrés ha signat un decret per felicitar els petits i petites pel seu “comportament exemplar quedant-se a casa” i complint “amb el que demanen les autoritats”. L’alcaldessa va signar el ban dimarts passat, moment en què va entrar en vigor. Es mantindrà vigent “mentre continuï la lluita contra el virus i les autoritats ho considerin necessari”.

En el text, l’alcaldessa agraeix als infants no només que s’estiguin portant tant bé quedant-se a casa sinó també rentant-se les mans, col·laborant en les tasques de la llar, fent els deures de l’escola i especialment “tenint paciència” i “ajudant a mantenir el somriure dels pares i mares davant d’aquesta situació tan difícil que estem vivint tots plegats”. També els demana que insisteixin als seus pares i avis a continuar a casa i estableix que els petits i petites de Sabadell “estan demostrant ser molt valents i solidaris ajudant que ningú més es contagiï”. L’alcaldessa també els recomana que aprofitin aquests dies per jugar i els demana que no s’oblidin de parlar amb les seves àvies i avis “que segur que enyoren menjar-los a petons”.

Una part important del decret és l’autorització de l’alcaldessa per tal que la Fada de les Dents i el Ratolinet Pérez puguin circular lliurement per la ciutat i puguin visitar les cases en les quals es requereixin els seus serveis. Això sí, aquests dos personatges essencials hauran de desplaçar-se de nit i, sobretot, hauran de fer la seva feina “utilitzant guants i mascareta i rentant-se les mans freqüentment“.

Més informació
Ban municipal per felicitar totes les nenes i nens de Sabadell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.