Publicitat
Publicitat

L’Ajuntament busca un 30 per cent de famílies amb ajut de menjador escolar amb les que no ha pogut contactar El CAP Concòrdia concentra a partir d'avui l'atenció pediàtrica dels ambulatoris de la Creu Alta, el Nord i Can Rull

La distribució de targes als centres educatius, ahir | (c) Ajuntament de Sabadell

REDACCIÓ | L’Ajuntament ja ha lliurat el 70 per cent de les targetes moneder emeses per la Generalitat per a famílies amb fills que disposen d’un ajut de menjador escolar. A hores d’ara, la plaça de Sant Roc treballa per localitzar les famílies beneficiàries del 30 per cent restant amb les quals, tot i els intents, encara no s’ha pogut contactar. S’està tornant a contactar amb elles per fixar data, hora i lloc de lliurament seguint el mateix procediment que es va fer, ahir, amb les famílies que sí que es van poder localitzar en un primer moment.

La distribució de les targetes moneder ha estat una de les qüestions tractades avui a la reunió de la comissió de seguiment que diàriament repassa l’estat de la ciutat en relació amb el coronavirus i pren les mesures adients. El repartiment d’ahir es va desenvolupar “amb normalitat i respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària”, expliquen fonts municipals en un comunicat.

Per a què això fos possible es van mobilitzar treballadors i treballadores municipals, als quals avui s’ha agraït públicament la col·laboració, així com la de regidors i regidores del govern i de l’oposició, assessors i assessores dels diferents grups municipals i treballadors i treballadores municipals que han estat ajudant per fer les trucades per al lliurament. Les prop de 5.400 targetes moneder remeses per la Generalitat tenen com a objectiu substituir l’import dels ajuts mentre els centres educatius estiguin tancats i s’aniran recarregant automàticament a mesura que s’allargui el tancament de les escoles.

Canvis en l’atenció pediàtrica primària

D’altra banda, en l’àmbit de l’atenció sanitària, avui ha entrat en funcionament la nova mesura per separar l’atenció als infants de la dels adults en alguns centres d’atenció primària per evitar contagis. El CAP Concòrdia concentra la seva atenció pediàtrica com també la dels CAP Creu Alta, Nord i Can Rull, mentre que l’atenció als adults del CAP Concòrdia es farà al CAP Creu Alta. D’altra banda, cal recordar que el CAP Gràcia continua tancat i els usuaris s’atenen al CAP de Merinals. Pel que fa al CAP Ca n’Oriac, el seu horari d’atenció és de 8 del matí a 8 del vespre tots els dies de la setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.