Aigües Sabadell organitza un taller infantil de Nadal aquest diumenge a l’Aula de l’Aigua

 

aula-de-laigua-03

Aigües Sabadell organitza aquest diumenge una activitat familiar per posar punt i final al macro-pont nadalenc. A les 11:30 i a les 12:30 hores es portarà a terme un taller infantil a l’Aula de l’Aigua, amb els qual els petits i petites podran crear postals de nadal personalitzades i protagonitzades per un ninot de neu. Al finalitzar el taller, tots els assistents podran emportar-se la seva postal.

A més, com ja és habitual, entre les 11 i les 14 hores l’Aula de l’Aigua obrirà les seves portes per descobrir la història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins la constitució d’Aigües Sabadell. Els visitants podran conèixer també la història i l’arquitectura de la Torre de l’Aigua, icona de la nostra ciutat, i les principals fases del cicle de l’aigua.

Tant l’entrada a l’equipament com les activitats programades són totalment gratuïtes.

L’aula de l’Aigua

El nou equipament interactiu i obert, impulsat per Aigües Sabadell, aspira a convertir-se en el nou centre d’interpretació local a l’entorn de l’aigua. L’Aula de l’Aigua proposa un recorregut sensorial amb el qual el visitant se submergirà en l’univers de l’aigua i descobrirà la història del seu abastament a Sabadell. L’Aula de l’Aigua és també un espai interactiu que presenta de forma didàctica i entenedora el cicle integral de l’aigua. A més, neix amb la voluntat d’acollir diferents propostes didàctiques i culturals relacionades amb l’aigua: des de les escoles de la ciutat a la Gent Gran, sense oblidar les entitats, associacions i famílies de Sabadell.

L’equipament, de 110 metres quadrats, té com a principals espais:

  • Relats del passat: història del proveïment d’aigua a Sabadell, des del segle XIII fins a la constitució de CASSA
  • Torre de l’Aigua: monogràfic dedicat a la història i arquitectura de la icona de la nostra ciutat
  • El cicle integral de l’aigua: principals fases, consells de consum responsable d’aigua i diagrama sobre com arriba l’aigua a les cases
  • Jocs i experimentació: senzills experiments que relacionen l’aigua amb els 5 sentits i joc interactiu per ‘tocar’ l’aigua sense mullar-se. El Trivial de l’Aigua permet, a més, posar a prova els coneixements sobre l’aigua, el medi ambient i Sabadell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.