‘La família Addams’ arriba a Sabadell i els pots veure de franc! Sortegem 4 entrades per veure el nou espectacle del Teatre Sant Vicenç entre els membres del Club Petit Sabadell

La popular, macabra, divertida, elegant i encantadora família Addams arriba a Sabadell! I el Petit Sabadell i Teatre Sant Vicenç et convidem a anar-los a veure… de franc! Sortegem dues invitacions dobles (dues entrades cadascuna) per anar a veure el musical La Família Addams, la gran estrena del grup teatral creualtenc per aquesta temporada, entre tots els membres del Club Petit Sabadell. L’espectacle s’estrenarà el proper 25 de febrer i es representarà a raó de tres funcions cada cap de setmana (dissabtes a les 22h i diumenges a les 11.30 i a les 18h) fins el 9 d’abril. Les localitats que sortegem són per a la funció del diumenge 5 de març a la tarda (18h.).

La Família Addams va estrenar-se a Broadway el 2010, amb música i lletres d’Andrew Lippa i llibret de Mashall Brickman i Rick Ellice. A la versió creualtenca, aquests personatges misteriosos i terrorífics no aconsegueixen comportar-se normalment ni seguir les convencions socials, però són encantadors i còmics. És una família que, segons l’adaptació de David Benedicto i Olga Oliver (que han traduït les lletres i gags del musical original), viu als afores de Sabadell, en una casa tètrica de mala mort, envoltada d’una colla d’avantpassats ballarins que invoquen davant la cripta de la nissaga. El musical, amb humor negre i bromes de situació constants, té els aspectes bàsics de tot drama: secrets, mentides, promeses i amor…

El concurs el farem entre tots els membres del Club Petit Sabadell, així que si encara no estàs registrat, aquest és el moment! Fes-ho ji entra ja en aquest sorteig i en tots els que fem a partir d’ara! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Sabadell per tal que no te’n perdis ni una! Si ja estàs registrat, no cal que facis res. La teva participació és automàtica. Pensa que més de 1.280 famílies de Sabadell i el Vallès Occidental ja són del Club! 

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el 20 de febrer de 2017 a les 23:59h. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials. Hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del teatre abans de començar la funció. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest concurs, podeu adreçar-vos per mail a info@petitsabadell.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.