La cadena gironina Eurekakids distribuirà els jocs de la marca sabadellenca Kidnelis

Acord comercial Eurekakids Kidnelis

El joc de Kidnelis fomenta la lectura i escriptura | (c) Petit Sabadell

La cadena de botigues de joguines Eurekakids ha arribat a un acord amb l’empresa sabadellenca Sabadell Shop per  distribuir els seus jocs educatius de la marca de Kidnelis, que treballa amb persones del tercer sector social i manufactura localment productes educatius que potencien la lectura i escriptura, la motricitat fina, el càlcul matemàtic, el coneixement de la cuina i els aliments i la introducció a l’emprenedoria dels més petits.

Des d’aquest mes de setembre, Eurekakids ja distribueix amb la fórmula del cobranding, és a dir, amb una marca compartida, el joc Kidnelis a França i a Itàlia, amb els seus respectius idiomes. “Aquest acord comercial, és una clara aposta d’Eurekakids per les empreses locals i emprenedores com Sabadell Shop”, afirmen els seus artífexs. A més de l’Estat espanyol, els productes d’aquesta cadena gironina es comercialitzen a uns altres onze països: Portugal, Andorra, França, Itàlia, Luxemburg, Bèlgica, Àustria, Colòmbia, Panamà, Mèxic i Oman, on progressivament arribaran els jocs dissenyats per Sabadell Shop.

Kidnelis és un joc de taula –creat i avalat pel doctor en pedagogia sabadellenc Carles Rodrigo- que permet millorar la lectura i escriptura amb bon humor i creativitat a partir dels sis anys. Amb el subtítol Veritats, mentides i imaginació, proposa als infants una sèrie de setanta fitxes amb frases ocurrents perquè les llegeixin i escriguin en lletra lligada o d’impremta i després decideixin si són verdaderes o falses. El joc, que s’ha dissenyat en diferents idiomes, va ser número u al portal de vendes Amazon Espanya el 2014 i recentment se n’ha fet la versió app, juntament amb l’empresa, també sabadellemca, DauApps.

Amb compromís ètic

Sabadell Shop és una empresa arrelada al territori que produeix amb la filosofia del Km0 i compta amb un fort compromís ètic amb els seus col·laboradors. En aquest sentit, per exemple, els alumnes amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional Xalest de Sabadell s’encarreguen de muntar manualment les fitxes i les peces de Kidnelis i dels altres jocs d’aquesta firma. Entre els projectes immediats, Sabadell Shop ja està treballant amb el joc pedagògic Foodnelis, dedicat a la cuina i els aliments i que compta amb l’assessorament d’experts gastronòmics de renom. Eurekakids també el distribuirà més endavant.

Tots els jocs de Kidnelis estan avalats pedagògicament i són un suport a l’aprenentatge infantil. Eurekakids, per la seva banda, és una empresa especialitzada en la comercialització i distribució de joguines didàctiques, així com en la decoració infantil i puericultura. Els seus objectius se centren en transmetre valors, despertar la curiositat de l’infant i ajudar a potenciar els cinc sentits dels més petits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.