Publicitat
Publicitat

La cooperativa Abacus celebra els seus 35 anys de presència a Sabadell

Abacus Sabadell

L’etabliment d’Abacus a Sabadell | (c) Abacus

La cooperativa Abacus celebra el seu 35è aniversari a Sabadell amb diferents activitats que van començar dilluns passat, 18 de novembre de 2014, amb una exposició retrospectiva sobre les tres dècades i mitja de presència d’aquesta firma a la ciutat. Ubicat inicialment al carrer Forn de la Creu Alta, l’Abacus Sabadell va ser el segon de la cooperativa a tot Catalunya. Es va obrir el 1979 i l’èxit que ha obtingut des de llavors va justificar, fa uns anys, el seu trasllat a les dependències que ocupa actualment, a l’antic Vapor Sempere del carrer Tres Creus, al Centre. Actualment, la botiga disposa de 26 treballadors i rep uns 30.000 clients anualment. Al Vallès Occidental, Abacus té més de 97.000 socis entre famílies i docents que poden adquirir els productes que ofereix amb descompte per la seva condició de cooperativistes de consum.

L’exposició que resumeix els 35 anys d’Abacus a Sabadell la va inaugurar dilluns al vespre l’alcalde Joan Carles Sànchez en un acte en què també van participar el vicepresident d’Abacus Cooperativa, Miquel Cabré; i el director general de companyia, Miquel Àngel Oliva, a més del regidor d’Educació, Ramon Burgués. L’Orquestra Simfònica del Vallès, que també és una cooperativa, va ser l’encarregada de posar música a la convocatòria.

Abacus Sabadell 35 Aniversari

Les autoritats bufant les espelmes | (c) Abacus

La commemoració es complementarà amb un concurs a través de les xarxes socials. Els socis i clients podran felicitar l’establiment mitjançant un concurs de fotografia que es desenvoluparà a Twitter i Instagram i en el qual es premiarà la felicitació més original aportada amb l’etiqueta (hashtag) #35AbacusSabadell.

Fundada l’any 1968, Abacus Cooperativa compta actualment amb més de 770.000 socis de consum i 478 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d’oci a Catalunya amb 38 establiments a Catalunya, València, Castelló i Andorra. També és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.

Leave a Reply

Your email address will not be published.