Publicitat
Publicitat

El 93è Concurs de Pessebres de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell es fa aquest any a través del Petit Sabadell Les creacions participants es podran veure en una exposició virtual i optaran al sorteig de tres premis fantàstics

Concurs de Pessebres

El Pessebre de la Ciutat que es pot veure aquests dies a la plaça Sant Roc | (c) Petit Sabadell

REDACCIÓ | Una de les activitats més veteranes del Nadal a Sabadell, el Concurs Locals de Pessebres que organitza l’Agrupació de Pessebristes i que arriba a la seva 93a edició, es farà, aquest any, a través del Petit Sabadell. L’entitat i el mitjà de comunicació familiar han arribat a un acord per tal que les creacions que participin al certamen es puguin veure en una exposició virtual que s’obrirà els propers dies a www.petitsabadell.cat, de forma que tant els seus creadors com totes les persones interessades puguin admirar-les sense moure’s de casa. Tots els participants, a més, optaran al sorteig de tres premis fantàstics que es farà el proper mes de gener.

L’objectiu del concurs es fomentar la cultura pessebrista entre les famílies de Sabadell. Fa uns anys, un jurat integrat per membres de l’Agrupació visitava personalment les famílies participants per tal d’escollir els guanyadors en diferents categories. Des de fa un temps, però, la iniciativa ha perdut el seu caràcter competitiu i busca, principalment, la participació.

L’any passat ja s’hi va poder participar via Whatsapp i aquest any es fa un pas endavant amb la implicació del Petit Sabadell. Per prendre part al concurs només es necessita fer una o diverses fotos del pessebre (una, com a mínim,  ha de permetre veure’l sencer) i enviar-les emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç. La participació és oberta a tothom, independentment de l’edat.

Concurs al Pessebre de Ciutat

El 93è Concurs de Pessebres no és l’única col·laboració entre l’Agrupació de Pessebristes i el Petit Sabadell. També hi ha obert un altre concurs relacionat amb el Pessebre de la Ciutat que els pessebristes han muntat aquest any, per primer cop, a la plaça Sant Roc. El repte en aquest cas és localitzar algunes figures i elements que no són visibles a primer cop d’ull. Es tracta d’un ratolí, un esquirol, un pardal, un pot roig o la ceba de Sabadell. Si en troben algun, els visitants s’han de fer una foto assenyalant-lo i penjar-la a Instagram etiquetant el @petitsabadell i incloent l’etiqueta #petitpessebre.

Ja hi ha molta gent que els ha trobat i que entren en el sorteig d’un premi extraordinari. El concurs es mantindrà obert mentre es pugui visitar el Pessebre de Ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.