Publicitat
Publicitat

Els nou millors àlbums il·lustrats d’abril per a nens i nenes, segons La Llar del Llibre La Isabel, responsable de la secció infantil d'aquesta llibreria, ens recomana els millors títols que li arriben cada mes

albums il·lustrats

La Llar del Llibre de Sabadell us apropa les millors novetats de literatura per als més petits seleccionades per la Isabel Roca, l’especialista de la secció infantil d’aquesta llibreria del Centre de la ciutat, en exclusiva per la secció Llegim! d’El Nano, l’informatiu del Petit Sabadell. L’abril és el mes dels llibres i a Sabadell tenim diverses bones excuses per celebrar-ho. El 2 d’abril és el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, el 23 la Diada de Sant Jordi i del 6 al 14 d’abril se celebra el VAS, el Vet Aquí Sabadell, el festival de contes de la ciutat! Així que no se’n parli més. Per celebrar aquest atrafegat mes literari, la Isabel us presenta els nou millors àlbums il·lustrats per a nens i nenes que han arribat a la botiga!

 1. La caputxeta lectora, de Lucy Rowland i Ben Mantle. Editorial Maeva
  “Quan vagis pel bosc, no s’ha de deixar mai el camí…”. Amb aquest consell enviava la mare de la Caputxeta a tornar un llibre de la biblioteca. Com tots sabeu, els llibres fan que passin coses màgiques i per això, a la Caputxeta li agradava molt llegir. Què penseu que farà la Caputxeta, quan es trobi un llop astut i malvat a mig camí? Farà cas de la seva mare? Una apassionant versió del clàssic conte popular.
 2. Au, si jo t’estimo, de Jory John i Benji Davies. Editorial Andana
  Dir “t’estimo” no sempre és fàcil. I això ho saben els protagonistes d’aquest llibre. L’Ós i l’Ànec, que ja vam conèixer al llibre Au, bona nit!, tornen a oferir-nos una nova situació ben divertida amb la qual pares, mares, fills i filles es sentiran identificats. L’Ós es mor de ganes de passar un dia agradable i relaxat tot sol. Però al seu amic Ànec no li agrada estar sol, i vol fer coses amb ell. Aconseguirà l’Ós estar una estoneta tranquil? No us perdeu aquesta divertida història.
 3. La vaca del bric de llet, de Sophie Adriansen i Mayana Itoiz. Editorial Birabiro
  Si a dins del pot de pèsols, hi trobem pèsols, a dins la llauna de sardines, sardines, a la bossa de magdalenes, magdalenes. Com pot ser que hi càpiga una vaca a dins d’un bric? Mirem junts com posar-la!!
 4. El ratolí que no tenia por, de Petr Horacek. Editorial Joventut
  Un conte deliciós sobre el coratge, amb un final inesperat, que captivarà als seguidors d’aquest autor (i enganxarà als que no el coneixien). El ratolí vol jugar al bosc, és una diminuta criatura molt valenta, que no té cap por de les bèsties grosses i aterridores que viuen allà. O sí que té por? Girem la solapa junts per descobrir-ho?
 5. Lluna. La nit al voltant del món, de Britta Teckentrup. Editorial Brúixola
  Algun cop t’has preguntat per què la Lluna brilla al cel? Cada nit, milions d’éssers vius depenen d’aquest misteriós satèl·lit… Les magnífiques il·lustracions de Britta Teckentrup mostren la gran influència dels cicles lunars sobre el nostre planeta i els éssers que l’habiten.
 6. No obris aquest llibre, d’Andy Lee i Heath McKenzie. Editorial Brúixola
  Un divertit àlbum que et convida a no obrir el llibre sota cap concepte. Sempre val més que n’agafeu un altre de la biblioteca o que feu qualsevol altra cosa… Però sobretot, en qualsevol cas, no l’obriu!!! Accepteu el repte?
 7. El refugi, de Celine Claire i Qin Leng. Editorial Tramuntana
  Una bonica història de solidaritat acompanyada d’unes precioses i dolces il·lustracions. El bosc es desperta amb una mala notícia: s’acosta una gran tempesta. Totes les famílies acumulen les provisions necessàries i preparen les seves cases per encarar la tempesta. El vent fred bufa cada vegada més fort. Com faran front a les inclemències del temps?
 8. Dolent, de Lorenz Pauli i Kathrin Schärer. Editorial Takatuka
  Els animals de la granja acostumen a ser amables els uns amb els altres. El gos espanta al gall per fer riure als altres animals. La cabra es menja les flors de l’hort. El porc fa veure que s’ha cruspit tot el menjar. Tots junts fan trapelleries per divertir-se. El que no esperaven de cap manera és la reacció que el cavall va tenir amb un pobre ratolí…
 9. El coala que va baixar de l’arbre, de Rachel Bright i Jim Field. Editorial Baula
  Un llibre pels qui es preocupen massa pels canvis. A en Kevin li agrada que tot continuï igual. Exactament igual. Però quan un dia arriba un fet imprevist, descobreix que la vida pot ser variada i meravellosa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.