Aquesta setmana, sorteig doble per als membres de Club Petit Sabadell!

the-flamingosL’Espai Cultura Sabadell, de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, i el Petit Sabadell fem, aquesta setmana, un sorteig doble! Sortegem dues invitacions dobles (per a dues persones) per assistir a la funció de l’espectacle The Flamingos, que es farà a l’Espai Cultura el dissabte 12 de març a la tarda (18.30h); i dues places per anar al taller Modernitzem el Modernisme, que es farà al mateix lloc el diumenge 13 (12.00h). Per participar en aquest sorteig cal ser membres del Club Petit Sabadell! Si ja en sou, no cal que feu res perquè la vostra participació és automàtica. Si encara no en sou, afanyeu-vos a registrar-vos per prendre part en aquest i en tots els sortejos del Club i gaudir de la informació i les ofertes que reben tots els membres. Ja som més d’un miler de famílies de Sabadell i poblacions del voltant!

The Flamingos és un espectacle de la companyia Los Herrerita protagonitzat per un grup d’artistes que després de tota una vida duent el circ arreu del món tornen per primer cop, ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust. Es tracta dels Flamingos que, malgrat la seva experiència, són incapaços de reconèixer on hi ha el talent i, a més, volen dissimular.  The Flamingo’s es un espectacle de circ per a tota la família, en el qual els malabars, l’humor i els monocicles són les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca.

D’altra banda, per celebrar el centenari de la inauguració de la que va ser la seu de la Caixa Sabadell, l’edifici modernista del carrer Gràcia, al Centre, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietària de l’immoble, celebra diferents activitats, entre les quals el taller familiar Modernitzem el Modernisme. Hi aprendreu molt sobre el Modernisme i hi treballareu idees innovadores i creareu noves propostes a partir d’aquesta experiència lúdica. Tot plegat, a més, en un edifici increïble que fa 100 anys que existeix!

El sorteig per a la funció de The Flamingos es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Sabadell fins el dimecres 09/03/2016 a les 23:59h. Per al sorteig de Modernitzem el Modernisme entraran tots els usurari registrats fins dijous 10/03/2016 a les 12:00 del migdia. Els guanyadors es notificaran via correu electrònic i es publicaran als perfils del Petit Sabadell a les xarxes socials i hauran de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se a la taquilla de l’Espai Cultura Sabadell abans de començar la funció o l’activitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.