Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Representació d''Els Pastorets'

Imprimir
Data
diumenge
17
gener
17:30h, Teatre Sant Vicenç
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Teatre Sant Vicenç ofereix, aquest any, uns Pastorets ben especials. Les normes del Procicat per frenar l'expansió del covid-19 han obligat al grup de la Creu Alta a reduir a vint actors el repartiment del clàssic nadalenc de Folch i Torras, de forma que s'han suprimit els figurants i s'han fusionat o anul·lat alguns personatges per tal de poder complir aquest requisit i alçar el teló amb totes les garanties sanitàries. 

Amb tot, l'escenari del carrer Montllor i Pujal ofereix Els Pastorets en versió íntegra. I encara més: s'hi ha afegit una escena inèdita que l'autor va descartar en el seu moment. També s'han efectuat algunes millores en l'escenografia i la il·luminació i s'ha recuperat l'escotilló, un mecanisme escènic que fa uns anys era imprescindible per al muntatge per tal que els dimonis sortíssin de sota terra. "No és el muntatge que ens agradaria però és el que podem fer en les circumstàncies actuals", explica Jaume Pont, un dels seus directors. 

L'obra es podrà veure en deu ocasions fins a finals de gener. L'aforament també està reduit al 50 per cent, de forma que en cada funció només hi caben 120 persones. Marcel Castillejo i Daniel Berbel hi interpreten en Lluquet, al costat de Marc Pont i Jan Casablancas com a Rovelló. Oriol Rifer s’estrena com a Satanàs amb Lluís Olivella, mentre que Laura Rifer i Aina Rovira comparteixen el rol de Llucifer.

MES INFORMACIÓ
â–º El Teatre Sant Vicenç manté ‘Els Pastorets’ en cartell després de reduir el repartiment a vint persones

Organitza
Organitzat per:
Centre Sant Vicenç
Lloc
Teatre Sant Vicenç
c. Montllor i Pujal 103
08028 Sabadell
Tel. 93 717 94 01
Preu Preu: 13,00€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Aforament limitat
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015