Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Pessebres per a Sabadell

Imprimir
Data
dimecres
23
desembre
de 10:00h a 20:30h, Diversos espais de la ciutat
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

La tradicional Mostra de Pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Sabadell s'ha hagut de reinventar aquest any degut a la pandèmia de covid-19 de forma que en comptes de fer-se a l'Acadèmia Catòlica, s'ha distribuit per diversos comerços i espais emblemàtics de la ciutat. La fórmula ha permès als passebristes mantenir aquesta tradició tant arrelada a la ciutat i, a le vegada, donar un cop de mà al sector del comerç, molt castigat per la situació sanitària actual. 

Passejant pels carrers de Sabadell, doncs, hi trobareu fins 37 diorames amb escenes relacionades amb el naixement de Jesús i el Nadal en general. A més, pels més petits, es distribuiran uns retallables per continuar gaudint del pessebrisme a casa i també s'instal·laran unes guardioles perquè tothom qui vulgui pugui col·labora amb la iniciativa #Joemcorono de lluita contra la COVID-19. 

Si no us en voleu perdre cap, a la pàgina web de l'Agrupació de Pessebristes hi podeu veure el llistat complet de diorames i la seva ubicació. Pessebres per a Sabadell, que és com s'ha anomenat aquesta iniciativa, es podrà veure fins el 9 de gener. 

Organitza
Organitzat per:
Agrupació de Pessebristes de Sabadell
Lloc
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015