Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Taller 'Lego WeDo: construïm robots'

Imprimir
Data
divendres
19
febrer
de 18:00h a 20:00h, Espai Cultura Sabadell
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 organitza el cicle de tallers Mini Innova, dedicat a la robòtica, es videojocs i el multimèdia per a totes les edats. Es tracta d'una de les activitats més concorregudes d'entre totes les que desenvolupa aquesta institució del Centre de Sabadell.

Els Lego WeDo són conjunts de peces dissenyats per iniciar els infants a la robòtica. És tracta de peces similars als blocs tradicionals dels jocs de construcció, però en combinació amb d'altres per generar moviment articulat i incorporar els components electrònics que, més tard, us permetran programar i controlar les construccions. En aquest taller aprendreu, pas a pas, a muntar les figures robòtiques proposades per introduir-se en l'ús de Lego WeDo i, en acabar, veureu com es poden controlar des de l’ordinador.

Aquesta convocatòria, adreçada a nois i noies de 7 a 11 anys, requereix inscripció prèvia mitjançant un mail als organitzadors o bé per telèfon, al 93 728 66 50. Existeixen abonaments per a diversos tallers del cicle Mini Innova, que podeu consultar a la pàgina de l'Espai Cultura Sabadell.  Els pares o tutors dels participants han d'assistir al taller i prendre part de la dinàmica.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Cultura Sabadell
c. d'En Font 25
08201 Sabadell
Tel. 93 728 66 50
Preu Preu: 11,00€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015