Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Visita virtual als Edificis Modernistes de la Fundació 1859 Caixa Sabadell

Imprimir
Data
dissabte
23
maig
de 0:00h a 23:59h, A casa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L’aplicació mòbil de la Fundació 1859 Caixa Sabadell ofereix la possibiitat de realitzar una visita virtual per l’interior de l’edifici modernista del carrer Gràcia de Sabadell. Una altra de les seves funcions és un joc de pistes on els usuaris poden recórrer la història de l’edifici tot fent salts en el temps. L’app, disponible per a Android i iOS, és gratuïta i no conté anuncis ni publicitat.

L’aplicació va ser desenvolupada ara fa uns anys amb motiu de la commemoració del centenari de l’edifici. Pretén ser una eina atractiva i útil per als usuaris de la Fundació, però també per persones interessades en conèixer i gaudir d’aquest emblemàtic exemplar del modernisme català.A més, permet estar al corrent de la programació les novetats de la Fundació.

L’apartat més espectacular és la visita virtual de l’edifici de la seu central. Amb un conjunt de fotos de 360º que permeten navegar per l’edifici sense perdre’s cap detall. També hi ha la possibilitat d’utilitzar ulleres model Google Cardboard, que fan possible portar aquesta visita a un nivell de realitat virtual immersiva. També hi trobareu un joc educatiu anomenat Troba la Moneda. Es basa en una petita aventura detectivesca a través de la història, els espais i la filosofia de l’antiga Caixa Sabadell.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Preu Activitat gratuta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015