Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

'Blink Flash Dunkan' del Festival El Més Petit de Tots

Imprimir
Data
divendres
29
maig
de 0:00h a 23:59h, A casa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Moltes entitats culturals de la ciutat han decidit fer front comú per procurar que els dies de confinament per contenir la propagació del virus Covid-19 siguin el més suportables possible, especialment per als més petits. Per això han penjat a les xarxes o han obert a tothom les seves produccions, concerts, òperes... Els grups de teatre familiar sabadellenc no són una excepció i aquests dies ofereixen la possibilitat de veure el seu teatre des del sofà i passar, d'aquesta forma, una estona divertida i pedagògica. 

És el cas del Festival El Més Petit de Tots, que organitza des de Sabadell, LaSala Teatre. Aquesta iniciativa us proposa recuperar Blink Flash Dunkan, de l'Associació Blink Flash, un espectacle de dansa per als més petits basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan. Aquest espectacle és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l’espai escènic. Cada objecte guarda una experiència vital en sinèrgia amb una emoció, un color i una música. Els creadors busquen despertar l’imaginari emocional dels més petits, per donar-li un ventall de formes, ritmes, qualitats i dinàmiques. A més, aquests set objectes guarden set experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran però ella els haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

Podeu veure l'espectacle clicant aquest enllaç

Organitza
Organitzat per:
LaSala Teatre
Lloc
Preu Activitat gratuta
EDATS
edat edat edat
2
edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat edat edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avs legal | Poltica de cookies
(c) Essabed Comunicaci, SCP | 2015