Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

'Els pirates del Sol' del Teatre del Sol

Imprimir
Data
dissabte
30
maig
de 0:00h a 23:59h, A casa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Moltes entitats culturals de la ciutat han decidit fer front comú per procurar que els dies de confinament per contenir la propagació del virus Covid-19 siguin el més suportables possible, especialment per als més petits. Per això han penjat a les xarxes o han obert a tothom les seves produccions, concerts, òperes... Els grups de teatre familiar sabadellenc no són una excepció i aquests dies ofereixen la possibilitat de veure el seu teatre des del sofà i passar, d'aquesta forma, una estona divertida i pedagògica. 

En el cas del Teatre del Sol us proposa veure Els pirates del Sol, un musical del 2016 que versiona l'opereta de Gilbert&Sullivan The Pirates of Penzance (1879) i la transforma en un espectacle apte per a un públic familiar. A Els Pirates del Sol, en Frederic es veu obligat per equivocació a enrolar-se en un vaixell pirata i, al complir la majoria d'edat, haurà de fer mans i mànigues per poder-se'n desempallegar i fer una vida normal.

L’espectacle compta amb una trentena d’actors i actrius. Ramon Ribalta el va dirigir amb l'ajuda de Montse Argemí (coreografies), Frederic Oller i Guillem Galofré (direcció musical). Es tracta d'una proposta plena d'humor i de gags visuals amb música d'un dels duets que figura com un dels pares del musical actual que podeu veure clicant aquest enllaç

Organitza
Organitzat per:
Teatre del Sol
Lloc
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015