Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

43a Exposició de Pessebres de Sabadell

(c) Petit Sabadell
Imprimir
Data
diumenge
22
desembre
de 12:00h a 20:30h, Acadèmia Catòlica
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Exposició de Pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Sabadell és una de les activitats més tradicionals del Nadal a Sabadell i una cita ineludible de les famílies durant les Festes. Aquest any, la mostra compta amb 40 pessebres realitzats per una seixantena d'artistes que recreen diferents passatges del naixement de Jesús. Una de les característiques d'aquest any és que tots els diorames estan ambientats en llocs ben reconeixibles per tal que els visitants puguin fer la volta al món tot gaudint d'aquestes creacions. Onze dels pessebres estan ambientats a Catalunya i la resta, a l'estranger i més enllà. Fins i tot n'hi ha un ambientat a l'asteroide B612, d'on procedia El Petit Príncep. L'Exposició de Pessebres d'aquest any té també una dimensió solidària perquè ajudarà, de diferents formes, a recaptar diners per a l'ONG Proactiva Open Arms

L'Exposició estarà oberta del 30 de novembre al 12 de gener, tant els dies feiners (de 17.30 a 20.30) com els festius (de 12.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.30).

El dia 28 de desembre, l'horari s'allargarà fins a les 23.30 en l'anomenada Nit de Pessebres, que impulsa la Federació Catalana d'Agrupacions Pessebrístiques. En paral·lel, al bar de l'Acadèmia Catòlica hi haurà actuacions musicals de joves de la ciutat. 

Organitza
Organitzat per:
Agrupació de Pessebristes de Sabadell
Lloc
Acadèmia Catòlica
c. Sant Joan 20
08202 Sabadell
Tel. 93 725 75 19
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015