Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

40a Ronda Vallesana

(c) UES
Imprimir
Data
diumenge
06
octubre
7:30h, Plaça de l'Argub
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Un any més, la UES organitza la Ronda Vallesana, una caminada popular no competitiva i tot un 'clàssic' del calendari de tardor de l’excursionisme vallesà, i que aquest 2019 arriba a la seva 40a edició i se celebrarà pel rodal de Sabadell.

Aquest any, per commemorar aquestes 40 edicions, els organitzadors volen retre un homenatge a la ciutat, al rodal i a l’entitat, i la Ronda transcorrerà per l’entorn de Sabadell amb punt de sortida i arribada a la plaça de l’Argub (Parc Catalunya). Portarà per títol La Ronda dels Cinc Torrents perquè passarà pel Riu Tort, el Torrent de Colobrers, el de Ribatallada, el del Fangar i el de la Murtra.

Hi ha dos dos recorreguts: un de llarg de 21,10 quilòmetres i un de curt de quasi 16 quilòmetres. Les inscripcions ja estan obertes tant per als adults (12,00€) com per als infants (6,00€).

Des de l'any 1980 i de forma ininterrompuda, la Ronda Vallesana ha donat a conèixer els dos Vallesos a diverses generacions. La primera Ronda Vallesana es va celebrar a Sant Llorenç del Munt i va pujar fins al cim de la Mola. Des de llavors, no s’ha repetit mai cap recorregut i s’han visitat més de trenta poblacions. La Ronda va néixer amb la mirada posada en l’excursionisme clàssic, en el goig del contacte amb la natura, en el gaudi del camí sense presses i en la conjunció entre esport i cultura. 

Organitza
Organitzat per:
Unió Excursionista de Sabadell
Lloc
Plaça de l'Argub
(Parc Catalunya)
08206 Sabadell
Preu Preu: 12,00€ (adults) / 6,00€ (infants)
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015