Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Concert solidari 'Els nens i nenes Cantem Àfrica'

Imprimir
Data
divendres
25
maig
10:30h, Plaça Sant Roc
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

En el Dia Mundial de l'Àfrica, 300 alumnes de Primària de sis escoles de Sabadell cantaran cançons tradicionals d'aquest país, acompanyades d'una narració que explica el context i la cultura africanes en un concert que es farà a les escales de l'Església de Sant Fèlix, la Plaça Sant Roc. Hi participaran 350 nens i nenes de les escoles Agnès Armengol, Joan Maragall, Nostra Llar, Vedruna Carme Sabadell, el Col·legi Servator i l’Institut Jonqueres, que cantaran cançons africanes. Ho organitza la Fundació MAIN i l'Associació Afrocatalana amb la col·laboració de l' Ajuntament de Sabadell.

L’objectiu del projecte Cantem Àfrica és fer de la cultura i la música una eina per crear entorns de pau i de defensa dels drets dels infants, a través de l’aproximació a la música popular africana i promovent el suport als projectes de cooperació que treballen amb infants del carrer de Moçambic i els infants orfes del Senegal. El projecte es desenvolupa durant el curs a cada escola i inclou tant la preparació del repertori com la realització d’activitats de sensibilització i coneixement de la cultura africana a l'aula. Així mateix, es facilita un dossier pedagògic amb un ampli ventall d'activitats, adaptades a tots els cicles educatius de primària i ESO, on cada tutor/a tria les que vol desenvolupar.

Cantem Àfrica és un projecte solidari que vol fer de la cultura una eina per unir pobles, crear entorns de pau i de defensa dels infants i que cerca l'aproximació amb els infants que viuen al carrer a Moçambic i amb els infants orfes de Senegal, en benefici dels projectes Hlayiseka (Moçambic) i Le Joies des Orphelins (Senegal).

Organitza
Organitzat per:
Associació Afrocatalana d'Acció Solidària
Fundació MAIN
Lloc
Plaça Sant Roc
(Centre)
08201 Sabadell
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte:
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015