Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Taller 'Busquem el Tió al bosc de Can Deu'

Imprimir
Data
diumenge
15
desembre
de 12:00h a 13:30h, Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Els diumenges del mes de desembre al matí, l'Espai Natura Sabadell proposa de nou el taller Busquem el Tió al Bosc de Can Deu. Una activitat per gaudir en família d'aquestes festes de Nadal al centre ambiental de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, situat al nord de Sabadell, entre Terrassa, Matadepera i Castellar del Valès.

Diu la tradició de Can Deu que fa molts anys l’oncle Buscall, un viatger agraït, va regalar a la família que vivia a la Masia un aglà d’on va sortir una alzina. I d’aquesta alzina en va sortir una soca màgica. En el taller, les famílies participants, escoltareu el conte del Tió de Can Deu sota la llar de foc de la cuina de la Masia de Can Deu, per després sortir a buscar al bosc a identificar els tons de Nadal.

Caldrà anar amb compte, perquè els Tions s'han camuflat de troncs mirant de passar desapercebuts: els haureu  d'identificar, i portar-los cap a la Masia, on els decorareu per convertir-los en el vostre tió particular. Haureu de posar-los el nas, els ulls, peus, la cara  i coronar-los amb una barretina. Ja només quedarà emportar-vos-els a casa i alimentar-los bé per tal que caguin molts regals la nit de Nadal. 

Per participar d'aquesta activitat cal inscripció prèvia (al 93 716 47 81 o a per correu electrònic) ja que en cada edició de taller només hi cap un màxim de 30 persones. La durada és d'una hora i mitja aproximadament Aquest taller es farà els diumenges 1, 8 i 15 de desembre en dos torns, el primer de 10.00 a 11.30 i el segon de 12.00 a 13.30.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
c. Prada s/n
08207 Sabadell
Tel. 93 716 47 81
Preu Preu: 8€ per persona / Gratis per a menors de 2 anys
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015